“O κίναιδος και παιδεραστής Βελουχιώτης” – Αντικομμουνιστικό και ομοφοβικό παραλήρημη από το βουλευτή της ΝΔ Μακάριο Λαζαρίδη

Κάποιοι έχουν πάρει πολύ σοβαρά το ρόλο τους ως “σοβαρή Χρυσή Αυγή”, αντιγράφοντας ακόμα και αυτούσια τη φρασεολογία της.

Ο οχετός που κρύβεται στα μυαλά των “αρίστων” που κυβερνούν κάποιες φορές δεν μπορεί να συγκρατηθεί, διαφεύγοντας και πνίγοντας στη βρωμιά καθετί στο πέρασμά του. Ο λόγος για το βουλευτή της ΝΔ, Μακάριο Λαζαρίδη, που με αφορμή έναν δικομματικό καυγά για την πολύκροτη υπόθεση Λιγνάδη στο τουίτερ, αναπαρήγαγε παλιές χυδαίες συκοφαντίες κατά του Άρη Βελουχιώτη, πάντα στη λογική του συμψηφισμού και του “όλοι ίδιοι είναι”.

Αφορμή μια ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπαλάφα, για το Λιγνάδη και την εγγύτητά του στο πρωθυπουργικό περιβάλλον. Ο Μακάριος Λαζαρίδης, σαν το τελευταίο μουρουτοτρολ, έσπευσε να απαντήσει “αυτό λέγεται πολιτική αλητεία”, με έναν έτερο χρήστη να σχολιάζει “πραγματικότητα λέγεται, αγαπητέ” και το Λαζαρίδη να επανέρχεται με επιχειρήματα βγαλμένα από τα κιτάπια της Χρυσής Αυγής και της πιο μαύρης μετεμφυλιακής περιόδου.

“Πραγματικότητα είναι ότι τον κίναιδο και παιδεραστή Άρη Βελουχιώτη τον είχαν υπουργοί του @syriza_gr στα γραφεία τους! Άντε τώρα να πάρεις γραμμή από την υπόγα σου! Και διάβασε και αυτό:”, προσθέτοντας προς επίρρωση των λεγομένων του ένα ανυπόληπτο και ανυπόγραφο δημοσίευμα και δη επιστολή αναγνώστη, του εξίσου ανυπόλυπτου ιστότοπου της Ζούγκλας, με τίτλο “Θανάσης Κλάρας: Ο Παιδεραστής Ψυχοπαθής Δολοφόνος του ΚΚΕ”. Ο βουλευτής της ΝΔ, που μάλιστα υπήρξε και σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πρόσφατο παρελθόν, κατάφερε να συνδυάσει αρμονικά εμετικό αντικομμουνισμό και ομοφοβία, ενώ παράλληλα, έδωσε εμμέσως και “ριζοσπαστικά” εύσημα στο ΣΥΡΙΖΑ, υπουργοί του οποίου, εμφανίζονται πράγματι στα ΜΚΔ με φωτογραφίες του Άρη για να ξεπλύνουν την πολιτική τους, που καμία σχέση δεν έχει φυσικά με τα προτάγματα του ηρωικού καπετάνιου του ΕΛΑΣ.

Κάποιοι έχουν πάρει πολύ σοβαρά το ρόλο τους ως “σοβαρή Χρυσή Αυγή”, αντιγράφοντας ακόμα και αυτούσια τη φρασεολογία της. Και εις κατώτερα.

Με πληροφορίες από thepressproject.gr

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: