Να το δούμε βρε παιδιά: Ήξεις – Αφήξεις από τον πρώην περιφερειάρχη Ιονίου του ΣΥΡΙΖΑ για την αποπομπή των χρυσαυγιτών συμβούλων

Χρησιμοποιώντας νομικίστικες ντρίμπλες, ο Θ. Γαλιατσάτος, σε εκπομπή τοπικού μέσου, έκανε λόγο για νομικό πρόβλημα που “χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση”, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η παράταξη των ναζί στην Περιφέρεια, ονομάζεται “Ελληνική Αυγή” κι όχι “Χρυσή Αυγή”.

Με στρίβειν δια του αρραβώνος ή εν προκειμένω δια της επίκλησης στο νόμο, προσπάθησε να αποφύγει τη σαφή τοποθέτηση ο πρώην περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θοδωρής Γαλιατσάτος, νυν περιφερειακός σύμβουλος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, στο ξεκάθαρο αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης να πάρουν πόδι από το περιφερειακό συμβούλιο οι εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο της εγκληματικής οργάνωσης της ΧΑ.

Χρησιμοποιώντας νομικίστικες ντρίμπλες, ο Θ. Γαλιατσάτος, σε εκπομπή τοπικού μέσου, έκανε λόγο για νομικό πρόβλημα που “χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση”, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η παράταξη των ναζί στην Περιφέρεια, ονομάζεται “Ελληνική Αυγή” κι όχι “Χρυσή Αυγή”. Επιπλέον ισχυρίστηκε πως απαιτείται “μεγαλύτερη σαφήνεια” για το “αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε”, παραπέμποντας ουσιαστικά το θέμα σε ένα αόριστο μέλλον, αν όχι στις ελληνικές καλένδες.

Υπενθυμίζεται πως η ΛΑ.ΣΥ είναι η μοναδική παράταξη που σε όλη τη χώρα συστηματικά απαιτεί την αποπομπή όλων των τοπικών και περιφερειακών συμβούλων που εξελέγησαν με το μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, χωρίς χρονοτριβή και προφάσεις.

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: