Λύσσα της Χρυσής Αυγής για τους φαντάρους της ΚΝΕ στο Πολυτεχνείο – Κυρώσεις από το ΥΠΕΘΑ ζήτησε στη βουλή ο Χρήστος Παππάς

Ο έρωτας με τη χούντα και το τσούξιμο από την κατάθεση στεφάνου των ένστολων μελών της ΚΝΕ δεν κρύβονται, με τους νοσταλγούς των τανκς να απαιτούν “πειθαρχικό έλεγχο” από το ΥΠΕΘΑ.

Αφρούς έβγαλαν οι χρυσαυγίτες λάτρεις των φονιάδων της χούντας με τη σημερινή κατάθεση στεφάνου από ένστολους φαντάρους της ΚΝΕ στο Πολυτεχνείο. Ήταν τέτοιος ο πόνος τους, που αμέσως ο βουλευτής επικρατείας της ΧΑ, Χρήστος Παππάς κατέθεσε ερώτηση στο ΥΠΕΘΑ με θέμα: «Πρόκληση η συμμετοχή ενστόλων στρατιωτών σε πολιτική εκδήλωση της 17 Νοέμβρη ως μέλη του ΚΚΕ»

Ως “πρόκληση” χαρακτήρισε την παρουσία των μελών της ΚΝΕ να έρθουν σε πολιτική εκδήλωση, και δη με τη στολή τους, ενώ την ιδιαίτερη μήνι του φασίστα προκάλεσε φυσικά η υψωμένη αριστερή γροθιά των φαντάρων.

Φυσικά οι χρυσαυγίτες βασίζονται στο γεγονός πως πράγματι ο αντιδραστικός στρατιωτικός κανονισμός απαγορεύει σε εν ενεργεία στρατιωτικούς κάθε πολιτική δραστηριότητα, κανονισμός που και στο πρόφατο παρελθόν έχει χρησιμοποιηθεί κατά φαντάρων για να “σωφρονιστούν” σε σχέση με την παρουσία τους σε πολιτικές εκδηλώσεις και διαδηλώσεις.

Μάλιστα ο εν λόγω βουλευτής είχε καταθέσει και τον περασμένο Ιούλη ανάλογη ερώτηση, για τη συμμετοχή ενστόλων στρατιωτικών σε “κομματική πορεία του ΚΚΕ”. Ο βουλευτής ζητά πειθαρχικό έλεγχο και κάνει λόγο για “διασυρμό” των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες φυσικά δε διασύρονται όταν σε αυτές επισήμως ακούγονται στη διάρκεια εκπαίδευσης εθνικιστικά και ρατσιστικά συνθήματα και εμβατήρια, από αυτά που τόσο αγαπούν οι Χρυσαυγίτες.

Κι όπως σημείωσε κι ο “δικός μας” Γιάννης Α- Γιάννης, η ΧΑ δεν γουστάρει να μπαίνουν φαντάροι στο Πολυτεχνείο. Εκτός κι αν οδηγούν τανκ.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: