Λιάνα Κανέλλη: «Το ΚΚΕ να βοηθήσει τη ΝΔ;! Αυτό το αστειάκι δεν το βαρεθήκατε μέχρι σήμερα;» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Πύρινη» Λιάνα απέναντι σε μια εριστική, στα όρια της γραφικότητας, Γιαννακοπούλου: «Τι θες παιδί μου, σκήπτρα αντικομμουνισμού; Τα είχατε ανέκαθεν, από την εποχή του Σκόμπι… Το προερχόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τίτλος τιμής. Πήγαινε πες το στον Σπίρτζη… Οι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ συγκροτούν τον μισό ΣΥΡΙΖΑ…»

Το αποτέλεσμα των εκλογών αποδεικνύει ότι το ΚΚΕ έχει αυξημένο κύρος, με τον κόσμο που το ψηφίζει να γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να πουλήσει την ψήφο του, δεν θα την βάλει σε παζάρια, δεν θα κάνει ανταλλάγματα με κανέναν, επισήμανε μεταξύ άλλων η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης 12 Οκτώβρη στην τηλεόραση του «ΑΝΤ1».

Αναφερόμενη στη θέση του ΚΚΕ για άκυρο ή λευκό στον β’ γύρο των εκλογών, σημείωσε ότι το ΚΚΕ αντιμετωπίζει την πολιτική μάχη των δημοτικών – περιφερειακών εκλογών ενιαία και είναι συνεπής στη θέση του να καταδικαστούν οι εκπρόσωποι των κομμάτων ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ που ασκούν αντιλαϊκή πολιτική, και στον α’ και στον β’ γύρο των εκλογών.

Απαντώντας μάλιστα στη γνωστή από παλιά, άθλια προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ για στήριξη της ΝΔ, η Λ. Κανέλλη σημείωσε ότι αυτοί που βοηθούν τη ΝΔ είναι τα κόμματα ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ που σε πολλούς δήμους, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα εκείνον της Αθήνας, ψήφιζαν από κοινού αντιλαϊκές εμβληματικές αποφάσεις. Ηταν αυτά τα κόμματα, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, που την περασμένη 4ετία και στην κεντρική πολιτική σκηνή ψήφιζαν τα νομοσχέδια της ΝΔ.

Όσον αφορά τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή, σημείωσε πως πρόκειται για ένα συνεχόμενο δράμα, μία συνεχιζόμενη τραγωδία σε βάρος του παλαιστινιακού λαού και κατήγγειλε τη συμμετοχή της ελληνικής κυβέρνησης με την αποστολή φρεγάτας στην Ανατολική Μεσόγειο για να συμμετάσχει στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και στο μακελειό που ετοιμάζει το δολοφονικό κράτος του Ισραήλ.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: