Λιάνα Κανέλλη: «Τα φασιστικά σκυλιά “μπαινοβγαίνουν” όποτε τα χρειάζεται το σύστημα για μπαμπούλα. Ο λαός να απομονώσει με τον αγώνα του τον φασισμό και το ναζισμό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Πάσχα «θα σπάσουν αυγά – είναι πάντα κόκκινα – αλλά αυτά δεν αφορούν τη σύγκρουση με το φασισμό: Αυτός είναι πάντα μαύρος»!

Ο λαός έχει εμπειρία, με την αγοραστική δύναμη του μισθού να είναι σε επίπεδα 2011, «με τις τράπεζες να έχουν σωθεί τρεις φορές και τις συντάξεις να έχουν κοπεί δεκατρείς», να δει ότι η ανάπτυξη δεν αφορά την πλειοψηφία, σημείωσε, μεταξύ άλλων, η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφια του Κόμματος στην Α’ Αθήνας, μιλώντας το πρωί της Κυριακής 9 Απρίλη σε τηλεοπτική συζήτηση στο «Mega».

Υπενθύμισε ότι το ΚΚΕ έχει φέρει πολλές προτάσεις νόμου για μειώσεις του ΦΠΑ σε βασικά είδη του λαϊκού νοικοκυριού, στα οποία τα αστικά κόμματα είπαν όχι και τώρα προεκλογικά τα φέρνουν οι ίδιοι. Σημείωσε ότι το ΚΚΕ αποδεικνύεται το πιο αξιόπιστο κόμμα στις αναλύσεις, τις επισημάνσεις και τις προειδοποιήσεις του.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε η βουλευτής του ΚΚΕ στους σχεδιασμούς για απαγόρευση του κόμματος Κασιδιάρη, τονίζοντας πως αν είχε ολοκληρωθεί η δίκη για την εγκληματική οργάνωση δεν θα υπήρχε λόγος για τις κυβερνητικές τροπολογίες. Στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη ο ίδιος ο λαός που έχει δει την εγκληματική δράση των ναζί, να απομονώσει με τον αγώνα του τον φασισμό και το ναζισμό.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: