Λιάνα Κανέλλη: «Ποιος νατοϊκός πήρε μάνικα στη Δαδιά; Ποιος νατοϊκός κουβάλησε κόσμο στον πλημμυρισμένο κάμπο;» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Την ίδια στιγμή που η εισπρακτική ζητάει το δάνειο από κατεδαφιστέο σπίτι πλημμυροπαθή, μετακομίζουν τα νατοϊκά ελικόπτερα από το πλημμυρισμένο Στεφανοβίκειο και θα εγκατασταθούν στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, μακριά από νερά. Βρήκανε και στέγη για τους στρατιωτικούς… Μια χαρά έχει λυθεί το πρόβλημα για το ΝΑΤΟ…»

Η κυβέρνηση σε συμπαιγνία πολιτικής ομοιογένειας με τον ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζουν από κοινού μία σειρά πράγματα και μετά κάνουν ότι τσακώνονται. Αυτό ανέφερε η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ 1, σχολιάζοντας την επικαιρότητα.

Αναφορικά με την ακρίβεια, επισήμανε ότι πρέπει να καταργηθεί ο ΦΠΑ στα είδη πλατιάς κατανάλωσης και να αυξηθούν οι μισθοί, τονίζοντας πως το πρόβλημα δεν αντιμετωπίζεται με τα pass και τα καλάθια.

Για τους πλημμυροπαθείς σημείωσε την ανάγκη να στηριχθούν τα λαϊκά νοικοκυριά με 1.500 ευρώ και 300 για κάθε παιδί και να υπάρξουν ρυθμίσεις για τους ανθρώπους που έχουν πάρει δάνεια για τα σπίτια τους και τώρα δεν έχουν σπίτι.

Κατήγγειλε ότι η κυβέρνηση δίνει πακτωλό χρημάτων στους ΝΑΤΟικούς εξοπλισμούς, όχι όμως για μέτρα προστασίας του λαού από τις φυσικές καταστροφές ούτε για τις αποζημιώσεις.

Για τις εκλογές στο ΕΣΡ, σημείωσε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ στην αναθεώρηση του Συντάγματος μαζί με τη ΝΔ ψήφισαν ώστε η πλειοψηφία του ΕΣΡ να γίνει από 4 σε 3/5, χαρίζοντάς την ουσιαστικά στην κυβέρνηση και τώρα κάνουν ψεύτικη αντιπολίτευση.

Αναφέρθηκε ακόμα στα Ελληνοτουρκικά και στην εκλογή Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως η αλλαγή προσώπων δεν φέρνει και την αλλαγή πολιτικής.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: