Λιάνα Κανέλλη: «Λέτε το ΚΚΕ στόκο επειδή δεν ξεχνάει…Πήραμε τα τρένα που οι Ελβετοί ξεφορτώθηκαν ως απόπατο της Ευρώπης» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Και, επειδή επιμένει, λέτε ότι θα περιμένει μέχρι τη Δευτέρα παρουσία. Εμείς απαντάμε: Αν χρειαστεί θα αγωνιζόμαστε μέχρι τη Δευτέρα παρουσία»

Για τα κέρδη κόβουν από την ασφάλεια και το προσωπικό, τόνισε η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφια στην Α’ Αθηνών, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στο κανάλι «Open» για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη.

Χαρακτήρισε εγκληματική την πολιτική της ΕΕ και αναφέρθηκε στους πανηγυρισμούς των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ για την «απελευθέρωση» και την αποκρατικοποίηση στον σιδηρόδρομο. Πρόσθεσε ότι από το 2000 έως σήμερα άλλαξαν αρμόδιοι υπουργοί και κυβερνήσεις, αλλά όχι η πολιτική.

«Το ΚΚΕ δεν ξεχνάει», υπογράμμισε! Τόνισε ακόμα ότι στις κρίσιμες θέσεις που σχετίζονται με την ανθρώπινη ζωή, δεν μπορεί να είναι μόνο ένας άνθρωπος και χωρίς τη σύγχρονη τεχνολογία, ενώ ανέφερε ότι τα τρένα που αγοράστηκαν στην Ελλάδα είχαν χαρακτηριστεί σαν ο απόπατος της Ευρώπης από την Ελβετία.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: