Κωμικοτραγικές διαδικασίες από την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ που επιχειρεί να «νομιμοποιήσει» νόθους και εργοδότες

«Συνέδριο» παρωδία με τους νόθους και τους εργοδότες να παίρνουν συστημένες κάρτες αντιπροσώπων έξω από κάθε διαδικασία και στο τέλος… να ψηφίζουν οι ίδιοι για την «νομιμοποίηση» τους!

Με κωμικοτραγικές διαδικασίες η πλειοψηφία της διοίκησης της ΓΣΕΕ κλιμακώνει την προσπάθειά της να «νομιμοποιήσει» τους νόθους και τους εργοδότες στο συνέδριο της ΓΣΕΕ.

Ενώ η ΔΑΣ έχει καταγγείλει συγκεκριμένα ότι τουλάχιστον 53 αντιπρόσωποι δεν πρέπει να πάρουν μέρος στο συνέδριο, λόγω νόθων και παράτυπων διαδικασιών, ενώ δεν έχει συνεδριάσει στην Καλαμάτα κανένα όργανο της ΓΣΕΕ, οι εργατοπατέρες μοιράζουν αβέρτα κάρτες αντιπροσώπων!

Εκλεγμένοι αντιπρόσωποι καταγγέλλουν ότι βρίσκουν να τους περιμένουν στα κρεβάτια τους στην Καλαμάτα, κάρτες αντιπροσώπων… μαζί με παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής, μερικές φορές ακόμα και κάρτες άλλων αντιπροσώπων, κάρτες που γράφουν αλλά αντί άλλων για τις συνδικαλιστικές οργανώσεις από τις οποίες εκλέγονται και αλλά τέτοια ευτράπελα…

Τέτοιο «συνέδριο» παρωδία θέλουν να κάνουν, με τους νόθους και τους εργοδότες να παίρνουν συστημένες κάρτες αντιπροσώπων έξω από κάθε διαδικασία και στο τέλος… να ψηφίζουν οι ίδιοι για την «νομιμοποίηση» τους!

Σε ανακοίνωσή του για όλα τα παραπάνω το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τα εξής:

«Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!

Mε βάση το χρονοδιάγραμμα που έχει δοθεί στους αντιπροσώπους, θα έπρεπε σήμερα από τις 9 το πρωί να πιστοποιούνται οι σύνεδροι για το 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση, δεν έχουν συγκροτηθεί οι οργανωτικές και οι τεχνικές γραμματείες.

Αντιθέτως παρουσιάζονται κωμικοτραγικές καταστάσεις, με διανομές καρτών στα δωμάτια από τις καμαριέρες, αλλά και σε διάφορους χώρους των ξενοδοχείων, από τις πισίνες μέχρι τις καφετέριες!

Κάθε κυβερνητική – εργοδοτική παράταξη έχει βγάλει δικές της κάρτες και τις μοιράζει.

Την ίδια στιγμή οι εργατοπατέρες της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ είναι άφαντοι! Ενώ είχαν προγραμματίσει να συνεδριάσει χθες το Διοικητικό Συμβούλιο για ζητήματα που αφορούν τη διεξαγωγή του συνεδρίου, η συνεδρίαση δεν πραγματοποιήθηκε με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

Με τη στάση τους επιβεβαιώνουν την εκτίμησή μας πως επιδιώκουν να προχωρήσουν σε ένα ακόμα συνέδριο-παρωδία, συνέδριο μηχανισμών, νόθων και εργοδοτών! Θέλουν οι νόθοι να νομιμοποιήσουν τον εαυτό τους!

Όλες και όλοι στη σημερινή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, στις 6.30 μ.μ. Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή των εργαζομένων».

 

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: