ΚΚΕ για τραμπουκισμούς Αυγενάκη: “Αφού ο κ. Αυγενάκης δεν βρίσκει την πύλη εξόδου του αεροδρομίου, ας βρει τουλάχιστον την «πύλη εξόδου» της Βουλής”

“Σε διαφορετική περίπτωση να τον διαγράψει το κόμμα του. Αυτονόητα η βουλευτική ασυλία δεν αφορά τις απαράδεκτες ενέργειες του κ. Αυγενάκη και πρέπει αμέσως να αρθεί”

Αλλεπάλληλα προκλητικός και θρασύς εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης καθώς βίντεο τον δείχνει να χαστουκίζει υπάλληλο του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» την περασμένη Παρασκευή. Μάλιστα η προκλητικότητα συνεχίστηκε και μετά τη χειροδικεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λ. Αυγενάκης δεν εμφανίστηκε στην πύλη αναχώρησης της πτήσης του προς την Κρήτη ενώ υπήρξαν τρεις αναγγελίες με το ονοματεπώνυμο του πρώην υπουργού. Όταν έφτασε μπροστά στον εργαζόμενο, στα εισιτήρια, άρχισε να του φωνάζει  και κατόπιν του επιτέθηκε κτυπώντας τον. Η αδιανόητη συμπεριφορά, σύμφωνα με δημοσιεύματα, του συνεχίστηκε απειλώντας και τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο με μεταθέσεις…

Παρά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, αφού το βίντεο δείχνει πεντακάθαρα το χέρι που σήκωσε στον υπάλληλο του αεροδρομίου, ο Λ. Αυγενάκης με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όχι μόνο προσπαθεί να κάνει τη «νύχτα μέρα» μιλώντας για λεκτική ένταση αλλά καταλογίζει και στον εργαζόμενο “αντιεπαγγελματική συμπεριφορά”. Καταλήγοντας κάνει λόγο για «εμμονή κάποιων να επιδιώκουν διαρκώς την δημιουργία εντυπώσεων και σκιών για το πρόσωπό μου». Ο Λ.Αυγενακης «κατέβασε» τη συγκεκριμένη ανάρτηση και επανήλθε με νέα όπου συνεχίζει να προκαλεί ρίχνοντας την ευθύνη στον εργαζόμενο και επιδιώκοντας να «πείσει» πως δεν χειροδικεί!

Το ρεσιτάλ υποκρισίας και προκλητικότητας συνεχίστηκε και σήμερα το πρωί με την παρέμβασή του στο MEGA όπου ζήτησε «έντιμη και ειλικρινή συγγνώμη» για το «ατυχές περιστατικό» καλώντας άπαντες να «είναι εγκρατείς»…

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ εξέδωσε το εξής σχόλιο για τους τραμπουκισμούς του βουλευτή της ΝΔ, Λ. Αυγενάκη:

«Την ώρα που οι εργαζόμενοι στις αεροπορικές εταιρείες και στην επίγεια εξυπηρέτηση είναι εξαντλημένοι από την εντατικοποίηση, που δουλεύουν υπερωρίες ακόμη και στα ρεπό τους γιατί δεν φτάνει ο μισθός, που αυξάνουν τα εργατικά ατυχήματα, ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Λ. Αυγενάκης φτάνει στο σημείο να χειροδικεί σε βάρος εργαζόμενου που, όπως προβλεπόταν από τις διαδικασίες, είχε κλείσει την πύλη επιβίβασης.

Η υπεράσπιση των αντεργατικών επιλογών και η περιφρόνηση απέναντι στους εργαζόμενους οδηγούν κάποιους ακόμη και σε τέτοιες άθλιες ενέργειες. Η αθλιότητα, μάλιστα, συνεχίζεται και μετά τη δημοσιοποίηση του γεγονότος, με την προσπάθεια του βουλευτή να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να βγάλει ”τρελούς” όσους ήταν μάρτυρες, αλλά και όλους όσοι είδαν το επίμαχο βίντεο.

Αφού ο κ. Αυγενάκης δεν βρίσκει την πύλη εξόδου του αεροδρομίου, ας βρει τουλάχιστον την ”πύλη εξόδου” της Βουλής αν έχει στοιχειώδη ευθιξία. Σε διαφορετική περίπτωση να τον διαγράψει το κόμμα του. Αυτονόητα η βουλευτική ασυλία δεν αφορά τις απαράδεκτες ενέργειες του κ. Αυγενάκη και πρέπει αμέσως να αρθεί».

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: