Γιάννης Πρωτούλης: “Ας αφήσει ο κ. Χαρδαλιάς τα προεκλογικά πυροτεχνήματα…”

Ο εκλεκτός του Μεγάρου Μαξίμου για την περιφέρεια Αττικής, Ν. Χαρδαλιάς, ξαναχτύπησε. Έτσι, με το «διδακτορικό μαγείας» που διαθέτει, μετά το πρόβλημα απορριμμάτων που θα λύσει εντός τριετίας, δηλώνει ότι θα θωρακίσει αντιπλημμυρικά την περιφέρεια μέσα σε 20 μήνες….

Δήλωση Γιάννη Πρωτούλη για τη συνέντευξη του Ν. Χαρδαλιά στο ΜEGA

“Ο εκλεκτός του Μεγάρου Μαξίμου για την περιφέρεια Αττικής, Ν. Χαρδαλιάς, ξαναχτύπησε. Έτσι, με το «διδακτορικό μαγείας» που διαθέτει, μετά το πρόβλημα απορριμμάτων που θα λύσει εντός τριετίας, δηλώνει ότι θα θωρακίσει αντιπλημμυρικά την περιφέρεια μέσα σε 20 μήνες.

Τον πληροφορούμε ότι έχουν περάσει σχεδόν 22 μήνες από τότε που η παράταξη του μέσω της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας στις 23-11-2021 αποφάσισε να αναθέσει τις υπηρεσίες “ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΡΕΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (20-22)” με διαδικασία διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση έναντι 8.000.000,00 (με Φ.Π.Α). 22 μήνες μετά λοιπόν και επειδή ο διαγωνισμός ακυρώνεται συνεχώς, δεν έχει καθαριστεί ούτε σπιθαμή στην πολύπαθη Δυτική Αττική. 

Αντίστοιχη διαδικασία είναι σε εξέλιξη για την Ανατολική Αττική έναντι 7.000.000,00 με ημερομηνία αποσφράγισης των πρόσφορων 9 Νοέμβρη του 2023!!! 

Επειδή τα δείγματα της ακολουθούμενη πολιτικής είναι πολλά ας αφήσει ο κ. Χαρδαλιάς τα προεκλογικά πυροτεχνήματα.

Απαιτούμε η κυβέρνηση, στην οποία είχε θέση μέχρι πρότινος, να πάρει μέτρα εδώ και τώρα για την προστασία του λαού της Αττικής και όλης της χώρας διότι δεν γνωρίζουμε σε 20 μήνες τι άλλο κακό θα μας βρει.”

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: