“Φλύκταινες” έβγαλε ο Λαγός με τα σφυροδρέπανα της ΚΝΕ στην Ευρωβουλή

Να ποιοι αποθρασύνονται από τη θεωρία των δύο άκρων, που γίνεται ολοένα και πιο επίσημα ιδεολογία της ΕΕ.

Απανωτά τα εγκεφαλικά που παθαίνει ο φασίστας ευρωβουλευτής και υπόδικος για την εγκληματική οργάνωση ΧΑ Γιάννης Λαγός με τους κομμουνιστές και τα σύμβολά τους. Λίγο καιρό αφότου είχε ζητήσει να αλλάξει ονομασία η λεωφόρος Στάλινγκραντ στις Βρυξέλλες, ο νεοναζί ξαναχτυπά, ξερνώντας και πάλι αντικομμουνισμό με αφορμή την εκδήλωση της ΚΝΕ στις Βρυξέλλες πριν από λίγες μέρες, με κεντρικό ομιλητή το Νίκο Αμπατιέλλο και θέμα “Η αλήθεια για τον σοσιαλισμό και ο αντικομμουνισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης”.

Πατώντας πάνω στο πρόσφατο επαίσχυντο ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου που εξίσωσε το φασισμό με τον κομμουνσιμό, ο Λαγός σε ερώτησή του αγανακτεί επειδή “η αίθουσα WIM1P100 γέμισε με το απεχθές σφυροδρέπανο, γεγονός που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το ψήφισμα της 18ης Σεπτεμβρίου 2019 με το οποίο το Ευρωκοινοβούλιο καταδίκασε τον κομμουνισμό και τη χρήση κομμουνιστικών συμβόλων”. Στη συνέχεια ο υπόδικος ζητάει “ενέργειες εναντίον των διοργανωτών της εν λόγω κατάπτυστης εκδήλωσης” και διερωτάται αν “θα καταδικάσει το Ευρωκοινοβούλιο αυτή την προκλητική και καταδικαστέα εκδήλωση εντός των εγκαταστάσεών του”

Τέλος, δεν παραλείπει να χτίσει και “αντισυστημικό προφίλ” για λογαριασμό της “σποράς των ηττημένων”, εμφανιζόμενος να “κόπτεται” για την ορθή εφαρμογή του αισχρού ψηφίσματος: “Μήπως το ψήφισμα της 18ης Σεπτεμβρίου ήταν καθαρά προσχηματικό και για άλλη μια φορά καλύπτετε τα αγαπημένα παιδιά του συστήματος, τους κομμουνιστές;”

Μόνο θυμηδία μπορούν να προκαλέσουν τέτοιοι ισχυρισμοί, όταν αφορούν μια ΕΕ όπου σε μια σειρά χώρες τα ΚΚ και τα σύμβολα της κομμουνιστικής ιδεολογίας είναι σε καθεστώς μισοπαρανομίας ή πλήρους απαγόρευσης, όπου η ακροδεξιά αλωνίζει με ανοχή ή λιπόψυχες “καταδίκες” της ΕΕ, όπου δε λέγεται κουβέντα για τις παρελάσεις Ες-Ες και των επιγόνων τους στις βαλτικές χώρες.

Να ποιοι αποθρασύνονται από τη θεωρία των δύο άκρων, που γίνεται ολοένα και πιο επίσημα ιδεολογία της ΕΕ. Η χάρη να ξεμπλέξουν με τους κομμουνιστές και τα “μιαρά” σφυροδρέπανα δε θα τους γίνει ωστόσο, όσο κι αν αφρίζουν από το κακό τους.

Απάντηση στις αθλιότητες του Λαγού, εξέδωσε και η Ευρωκοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ:

Ο υπόδικος, κατηγορούμενος για τα εγκλήματα της ναζιστικής «Χρυσής Αυγής» Λαγός εγκαλεί την Κομισιόν και τα όργανά της ΕΕ γιατί επέτρεψαν τη διεξαγωγή εκδήλωσης με τέτοιο περιεχόμενο στο χώρο του Ευρωκοινοβουλίου. Ζητά τη λήψη μέτρων, την καταδίκη της εκδήλωσης από το Ευρωκοινοβούλιο ως εφαρμογή του πρόσφατου χυδαίου αντικομμουνιστικού ψηφίσματός του. Φτάνει δε ως τη γελοιότητα να κατηγορήσει την ΕΕ ότι καλύπτει τους κομμουνιστές. Λίγο καιρό πριν… είχε ανακαλύψει μετά από 70 χρόνια ότι στις Βρυξέλλες υπάρχει Λεωφόρος Στάλινγκραντ και απαιτούσε με άλλη ερώτησή του τη μετονομασία της.

Η ερώτηση του ναζιστή ευρωβουλευτή επιβεβαιώνει την τεκμηριωμένη πολεμική του ΚΚΕ στο κατάπτυστο αντικομμουνιστικό ψήφισμα, αποδεικνύοντας ότι ο αντικομμουνισμός της ΕΕ και των κυβερνήσεών της, το αναποδογύρισμα της ιστορικής αλήθειας αποθρασύνουν τους υμνητές του Χίτλερ. Οι κατά τα άλλα «αντισυστημικοί» τρέχουν να κρυφτούν «στην ποδιά» της ΕΕ, πίσω από τα ψηφίσματα του Ευρωκοινοβουλίου, ζητάνε προστασία από τους καπιταλιστές και τις ενώσεις τους. Δεν περιμέναμε τίποτα διαφορετικό από τους πολιτικούς απογόνους των συνεργατών των Ναζί κατακτητών της χώρας μας, των δοσίλογων και των ταγματασφαλιτών.

Καταλαβαίνουμε… τον καημό τους όταν αντίκρισαν την αφίσα της εκδήλωσης με τη θρυλική φωτογραφία της κόκκινης σημαίας με το σφυροδρέπανο να κυματίζει στο Ράιχσταγκ, αιώνια τιμή και θύμηση για αυτούς που πλήρωσαν τον πιο βαρύ φόρο αίματος και είχαν την καθοριστική συμβολή στη συντριβή του φασιστικού τέρατος: Τη Σοβιετική Ένωση και τους κομμουνιστές.

Η αντικομμουνιστική εκστρατεία της ΕΕ και των αστικών κυβερνήσεων που τροφοδοτεί το δηλητήριο του φασισμού δεν θα περάσει. Επιχειρώντας να ξαναγράψουν την ιστορία στοχεύουν στη συνείδηση των εργαζομένων και ιδιαίτερα των νέων γιατί φοβούνται τη δύναμη των λαών.

Το ΚΚΕ θα συνεχίσει αταλάντευτα να αντιπαλεύει τον αντικομμουνισμό της ΕΕ, τα μέτρα και τις διώξεις, να οργανώνει την πάλη για να τσακιστεί ο φασισμός και το βάρβαρο καπιταλιστικό σύστημα που τον γεννά και τον θρέφει.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: