“Eπίταξη στον Περισσό” ζητάει ο Τζήμερος σε νέο αντι-ΚΚΕ παραλήρημα

Ο Τζήμερος σε ρόλο εκπροσώπου κλινικαρχών, σκάρωσε ανάρτηση στην οποία κατόρθωσε να συμπυκνώσει αθάνατα αντικομμουνιστικά κλισέ για “Τσαουσέσκου” και “ΕΣΣΔ”, με χυδαίες προσωπικές επιθέσεις για “χοντρόσβερκα θρεφτάρια”

Ο Τζήμερος δεν άντεξε να του κλέβουν τη δόξα οι αποψινές “χριστοπαναγίες” της κυβέρνησης στη βουλή, οπότε αποφάσισε να ασχοληθεί ξανά με το αγαπημένο του σπορ, δηλαδή το ξύσιμο στον πάτο του αντικομμουνισμού. Σε ρόλο εκπροσώπου των κλινικαρχών, που αφού έκαναν κουρέλι κι αυτή ακόμα την αστική φανφάρα περί “εταιρικής κοινωνικής ευθύνης”, τώρα διαμαρτύρονται και γι’αυτή τη μετ’αμοιβής “επίταξη” ελάχιστων ως τώρα κλινών για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ο γνωστός ακροδεξιός πολιτευτής εξέμεσε το γνωστό βόρβορο με τον οποίο θεωρεί ότι μπορεί να ψαρέψει “ορφανούς” μετά τη φυλάκιση της ΧΑ φασίστες. Με αφορμή τη δήλωση του Δ. Κουτσούμπα για άμεση επίταξη του ιδιωτικού τομέα, ο Τζήμερος σκάρωσε ανάρτηση στην οποία κατόρθωσε να συμπυκνώσει αθάνατα αντικομμουνιστικά κλισέ για “Τσαουσέσκου” και “ΕΣΣΔ”, με χυδαίες προσωπικές επιθέσεις για “χοντρόσβερκα θρεφτάρια”, ζητώντας “επίταξη στον Περισσό, τώρα”.

“Ευκαιρία να κάνουν για πρώτη φορά στη ζωή τους κάτι για τον άλλον”, προσθέτει ο αποτυχημένος πρόεδρος (απο)κόμματος, που έθετε διλήμματα για το αν η ΜΕΘ πρέπει να χορηγούνται σε Έλληνες ηλικιωμένους ή νεαρούς αλλοδαπούς, αποδεικνύοντας πως ο “ανθρωπισμός” του ζέχνει από την ίδια μπόχα που αναδύει και ο “φιλελευθερισμός” του.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: