Εισαγγελέα για τη συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Παγκράτι ζητάει ο Μπογδάνος

Συνεχίζει τη διαφήμιση των δράσεων του ΚΚΕ ο βουλευτής, ζητώντας εισαγγελική παρέμβαση μετά τη μήνυση “απλών κατοίκων” της πλατείας Βαρνάβας για δήθεν κίνδυνο της δημόσιας υγείας από τη συγκέντρωση στο Παγκράτι.

Λέγαμε πριν από λίγες ώρες ότι δεν ήταν δυνατόν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος να αφήσει τους συντάκτες της ιστοσελίδας του να προσφέρουν δωρεάν διαφήμιση στις κομματικές δράσεις του ΚΚΕ, γι’ αυτό φρόντισε πολύ γρήγορα να βάλει τα πράγματα στη θέση του και να σταθεί στο ύψος του (no pun intended), ανταποκρινόμενος στις προσδοκίες του κοινού του για τον υπέρ πάντων αγώνα ενάντια στον κομμουνιστικό κίνδυνο.

Για το λόγο αυτό, ο ίδιος κάλεσε την Εισαγγελία Πρωτοδικών να “καλέσει τους διοργανωτές των συγκεντρώσεων”, επικαλούμενος μηνύσεις μιας ομάδας “κατοίκων πλατείας Βαρνάβα”, “χωρίς κομματικές ταυτότητες και εξαρτήσεις”, που κατέθεσαν λέει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για έκθεση της υγείας τους σε θανάσιμο κίνδυνο. Δεν τολμούμε να φανταστούμε ούτε κατά διάνοια ότι οι εν λόγω αγνοί και άδολοι Παγκρατιώτες – Βαρναβιώτες έχουν οποιαδήποτε σχέση με το κυβερνητικό κόμμα, πολλώ δε μάλλον τον Μπογδάνο προσωπικά. Επίσης θεωρούμε οποιαδήποτε ομοιότητά τους με τους ακομμάτιστους και αχρωμάτιστους ανησυχούντες κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα που μεγαλουργούσαν πριν λίγα χρόνια με επικεφαλής την επίσης ακομμάτιστη μαχαιροβγάλτιδα Θέμιδα Σκορδέλη, εντελώς συμπτωματική.

Πάνω στη φούρια του βέβαια, ο Μπογδάνος συνεχίζει να κάνει την καλύτερη διαφήμιση για το ΚΚΕ, και δη για την επερχόμενη εκδήλωση στην πλατεία Βαρνάβα το Σάββατο με ομιλητή το Λευτέρη Νικολάου – Αλαβάνου, αναρτώντας αφίσα την οποία υποθέτουμε ότι του έστειλε κάποιος από τους αγανακτισμένους κατοίκους, λίγο πριν τη σκίσει προφανώς σαν άλλος Τζήμερος.

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: