Είδος προς εξαφάνιση οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στα αστικά ΜΜΕ – Συστηματικός αποκλεισμός του ΚΚΕ και των εκλογικών συνδυασμών του από κάθε προβολή

Η πλειοψηφία των αστικών ΜΜΕ κάνουν σαν να μην άκουσαν και να μην είδαν τίποτα… Αλλοι βλέπουν «εκλογές με στοιχήματα για τρεις» στην Αττική, χωρίς να λένε τίποτα για το ΚΚΕ, που στις εθνικές εκλογές ήταν τρίτο κόμμα!… Στο «παιχνίδι» και ορισμένες δημοσκοπικές εταιρείες…

Τι κι αν έμειναν μόλις 5 βδομάδες για τις εκλογές; Τι κι αν το ΚΚΕ έχει καταθέσει και παρουσιάσει τα ψηφοδέλτιά του στις 13 Περιφέρειες και σε 262 δήμους σε όλη τη χώρα; Τι κι αν οι παρεμβάσεις των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε Περιφέρειες και δήμους είναι καθημερινές, για όλα τα ζητήματα που καίνε τις εργατικές – λαϊκές οικογένειες, όπως οι πυρκαγιές, η ακρίβεια, οι ουρές του αίσχους έξω από βρεφονηπιακούς σταθμούς; Η πλειοψηφία των αστικών ΜΜΕ κάνουν σαν να μην άκουσαν και να μην είδαν τίποτα απ’ όλα αυτά, αποκλείοντας συστηματικά το ΚΚΕ και τους εκλογικούς συνδυασμούς του από κάθε προβολή.

Αλλοι βλέπουν «εκλογές με στοιχήματα για τρεις» στην Αττική, χωρίς να λένε τίποτα για το ΚΚΕ, που στις εθνικές εκλογές ήταν τρίτο κόμμα! Αλλοι, πάλι, δεν βλέπουν (ή μήπως βλέπουν καλά;) τον λόγο να καλέσουν εκπρόσωπο του ΚΚΕ στις πολιτικές συζητήσεις που ξεκίνησαν και μετατρέπονται ήδη σε πασαρέλες των υποψηφίων των αστικών κομμάτων, αλλού με τον φερετζέ του «ακομμάτιστου», αλλού με τον μανδύα του «ανεξάρτητου» και πάει λέγοντας.

Μαθαίνουμε επίσης οτι ορισμένες δημοσκοπικές εταιρείες ακόμα και στο δήμο Αθηναίων ρωτάνε στο τέλος -και αφού έχουν προηγηθεί διάφορες υποψηφιότητες- για τον υποψήφιο της Λαϊκής Συσπείρωσης. Δηλαδή πρώτα ρωτάνε για διάφορους υποψηφίους και στο τέλος για τον υποψήφιο που στηρίζει το τρίτο κόμμα στην Αθήνα!! Αν νομίζουν πως με τέτοια τερτίπια και αποκλεισμούς θα φέρουν στα μέτρα τους την προεκλογική αντιπαράθεση για όσα βαραίνουν τον λαό, για να βγαίνει λάδι η αντιλαϊκή πολιτική, που όλοι μαζί υπηρετούν, είναι βαθιά γελασμένοι.

Ισα ίσα… Η στάση τους απέναντι στο ΚΚΕ αποκαλύπτει ποιος είναι το αντίπαλο δέος σ’ αυτήν την άγρια πολιτική και γι’ αυτό πρέπει να αποτελέσει κριτήριο ψήφου και ενίσχυσης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις εκλογές.

 

Αναδημοσιεύεται από την στήλη “Από…μέρα σε…μέρα” του Ριζοσπάστη (Σάββατο 2 Σεπτέμβρη 2023 – Κυριακή 3 Σεπτέμβρη 2023)

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: