Χρήστος Κατσώτης: Ο ελληνικός λαός είναι οργισμένος από την εμπλοκή της κυβέρνησης στο μακελειό του Παλαιστινιακού λαού (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Παλαιστινιακός λαός δεν είναι τρομοκράτης, παλεύει εδώ και 75 χρόνια για την ανεξαρτησία του και την πατρίδα του, ενώ στη Γάζα εδώ και 17 χρόνια είναι αποκλεισμένοι 2,5 εκατομμύρια Παλαιστίνιοι χωρίς νερό και ρεύμα…

Ο Παλαιστινιακός λαός δεν είναι τρομοκράτης, παλεύει εδώ και 75 χρόνια για την ανεξαρτησία του και την πατρίδα του, ενώ στη Γάζα εδώ και 17 χρόνια είναι αποκλεισμένοι 2,5 εκατομμύρια Παλαιστίνιοι χωρίς νερό και ρεύμα, επισήμανε ο Χρήστος Κατσώτης, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας το βράδυ της Κυριακής 19 Νοέμβρη στην «ΕΡΤNews».

Σημείωσε ότι ο ελληνικός λαός είναι οργισμένος από τη στάση κυβέρνησης και των άλλων αστικών κομμάτων που στηρίζουν το δικαίωμα του Ισραήλ στην «αυτοάμυνα», ενός κράτους τρομοκράτη της περιοχής που ευθύνεται για 100.000 νεκρούς Παλαιστίνιους και για 6 εκατομμύρια εκτοπισμένους Παλαιστίνιους. Κατήγγειλε τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης που εμπλέκει τη χώρα στο μακελειό του Παλαιστινιακού λαού, παραχωρώντας τις βάσεις για την αποστολή πολεμικού υλικού και στέλνοντας φρεγάτες στην Αν. Μεσόγειο.

Κατήγγειλε την προπαγάνδα υπέρ του Ισραήλ που επιχειρείται με την προβολή fakenews από Μέσα Ενημέρωσης, ανάμεσά τους και η δημόσια τηλεόραση, όπως έχει καταγγελθεί ακόμη και από δημοσιογράφους της ΕΡΤ.

Αναφερόμενος στην ακρίβεια, κατήγγειλε τους ψευδείς ισχυρισμούς της κυβέρνησης ότι είναι εισαγόμενη και επανέλαβε τις προτάσεις του ΚΚΕ για την ανακούφιση του λαού, τις οποίες απορρίπτει η κυβέρνηση, όπως είναι η κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη πλατιάς κατανάλωσης, η κατάργηση των Ειδικών Φόρων σε καύσιμα και Ενέργεια και αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις.

Όσον αφορά τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι ο λαός ξέρει πως αυτό το κόμμα ως κυβέρνηση εφάρμοσε μία πολιτική υπέρ του κεφαλαίου αφαιρώντας δικαιώματα των εργαζομένων και απηύθυνε κάλεσμα στους ριζοσπάστες αγωνιστές να συναντηθούν με το ΚΚΕ στο κίνημα και τους αγώνες για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής.

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: