«BBB are the Kings of Europe»! – Με μηνύματα σε βλήματα όλμων φασίστες της Ουκρανίας στηρίζουν τους φασίστες δολοφόνους που επιτέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ)

«Αφιερώνοντάς» τους βλήματα όλμων, Ουκρανοί φασίστες χούλιγκαν της Ντιναμό Κιέβου στηρίζουν τους ομοϊδεάτες τους της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που επιτέθηκαν στην Νέα Φιλαδέλφεια δολοφονώντας τον 29χρονο Μιχάλη και έχουν συλληφθεί.

Ουκρανοί φασίστες χούλιγκαν της Ντιναμό Κιέβου στηρίζουν τους ομοϊδεάτες τους της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που επιτέθηκαν στην Νέα Φιλαδέλφεια δολοφονώντας τον 29χρονο Μιχάλη και έχουν συλληφθεί.

Φτάνουν στο σημείο να «αφιερώνουν» στους φασίστες δολοφόνους της «Bad Blue Boys» βλήματα όλμων που χρησιμοποιούνται στον πόλεμο με την Ρωσία.

Σε φωτογραφία που αναρτήθηκε σε λογαριασμό χούλιγκαν στην πλατφόρμα «X» (πρώην Τwitter) εμφανίζονται βλήματα όλμου που γράφουν τα μηνύματα «Free BBB» (λευτεριά στους «Bad Blue Boys») και «07.08.23 (σ.σ. η ημερομηνία της επίθεσης και της δολοφονίας του Μιχάλη) οι ΒΒΒ είναι οι βασιλιάδες της Ευρώπης».

Εξάλλου, η στήριξη των φασιστών της BBB στους νεοναζί του Τάγματος Αζόφ στην Ουκρανία, είναι ξεκάθαρη.

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: