Ανθρωποπλημμύρα στο Πάρκο Τρίτση – Συγκλονιστικές εικόνες από την πρώτη μέρα του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Πραγματικό ανθρώπινο ποτάμι ο κόσμος που κατέκλυσε το πάρκο «Αντ. Τρίτσης», από τη μια άκρη μέχρι την άλλη, στην πρώτη μέρα των πλούσιων εκδηλώσεων του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή

Κατακλύστηκε από δεκάδες χιλιάδες κόσμου το πάρκο «Αντ. Τρίτσης», στην πρώτη μέρα των πλούσιων εκδηλώσεων του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή».

Η μεγάλη προσέλευση είναι μια μεγάλη απόδειξη ότι το Φεστιβάλ αποτελεί κορυφαία εκδήλωση για τη νεολαία, χώρος πολιτικής και πολιτιστικής συνάντησης.

«Η νέα γενιά με το ΚΚΕ για “το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό” (Ν. Μπελογιάννης) – Σοσιαλισμός, η απάντηση τον 21ο αιώνα».

Με αυτό το σύνθημα, εμπνευσμένο από τα λόγια του Νίκου Μπελογιάννη», το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» φωτίζει τη διέξοδο για τη νεολαία που ασφυκτιά στα όρια ενός συστήματος που είναι εχθρικό για κάθε ανάγκη της, από την μόρφωση και την παιδεία, μέχρι την ψυχαγωγία και τον αθλητισμό.

Περιηγηθείτε στο πλούσιο ρεπορτάζ του πόρταλ 902.gr  πατώντας στους ακόλουθους συνδέσμους (με κόκκινο χρώμα):

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: