Ανακοινώθηκαν «διορθωτικές» αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα | ΚΚΕ: Στόχος η επιτάχυνση της «μεταρρυθμιστικής» ατζέντας με νέα βάρη στο λαό

Με αλλαγές προσώπων στην ηγεσία των υπουργείων Υγείας, Εργασίας και Προστασίας του Πολίτη έγινε ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης της ΝΔ με την έναρξη του 2024…

Με αλλαγές προσώπων στην ηγεσία των υπουργείων Υγείας, Εργασίας και Προστασίας του Πολίτη έγινε ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης της ΝΔ με την έναρξη του 2024 με τις αλλαγές να επηρεάζουν και το υπουργείο Παιδείας.

Συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ανακοίνωσε:

Τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη από το υπουργείο Υγείας στο Προστασίας του Πολίτη αντί του Γιάννη Οικονόμου με υφυπουργό τον Ανδρέα Νικολακόπουλο στη θέση του Κώστα Κατσαφάδου. 

Το υπουργείο Υγείας αναλαμβάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης και το υπουργείο Εργασίας η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η Ιωάννα Λυτρίβη αντικαθιστά ως υφυπουργός την Δ. Μιχαηλίδου στο υπουργείο Παιδείας.

Επίσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης αναλαμβάνει και υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ.

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα:

“Ο μόνος στόχος που υπηρετούν οι ονομαζόμενες “διορθωτικές” αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα είναι η επιτάχυνση της λεγόμενης “μεταρρυθμιστικής” ατζέντας της κυβέρνησης της ΝΔ, που για την εργατική – λαϊκή πλειοψηφία σημαίνει νέα βάρη. Άλλωστε, αυτό αποδεικνύεται και από την επιστροφή υπουργών σε γνώριμες θέσεις στις οποίες διακρίθηκαν για το αντιλαϊκό τους έργο και τώρα επανέρχονται με αποστολή να το επισπεύσουν.”

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: