Η ανάγκη για αίμα είναι επιτακτική!

Αν δεν έχετε χρόνο σήμερα ή αποκαρδιώνεστε από τις ουρές, καθώς η προσέλευση του κόσμου είναι μεγάλη, μπορείτε να πάτε στην Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποιείται την Τετάρτη 1 και Πέμπτη 2 Αυγούστου στο Μετρό Συντάγματος. Οι ανάγκες για αίμα είναι τεράστιες και διαρκείς. Αίμα θα χρειαστεί και τις επόμενες ημέρες. Απαιτεί ελάχιστο από το χρόνο μας. 

Οι πληγέντες έχουν απόλυτη ανάγκη από αίμα και παράγωγά του. Η τράπεζα αίματος είαι πανελλαδική, όμως ποτέ δεν θα είναι αρκετά τα αποθέματά της, ειδικά εν περιόδω καλοκαιριού που ο κόσμος δεν πηγαίνει τόσο συχνά για αιμοδοσία.

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας ζητά από όλους όσοι μπορούν να δώσουν αίμα, να προσέλθουν στις αιμοδοσίες των νοσοκομείων ΓΝΑ Σισμανόγλειο, ΓΝ Ελευσίνας «Θριάσιο», και ΓΝ «Ελπίς» που λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο έως τις 20:00 και στις πλησιέστερες Νοσοκομειακές Υπηρεσίες Αιμοδοσίας.

Έκκληση απηύθηνε  και η επίσημη αντιπροσωπεία του κράτους της Παλαιστίνης στην Αθήνα η οποία ζήτησε από τους Παλαιστίνιους που κατοικούν εδώ να προστρέξουν τους πυρόπληκτους.

Το ΠΑΜΕ επίσης, κάλεσε τα συνδικάτα, τους εργαζομένους και τους ανέργους να προσέλθουν στα νοσοκομεία για να δώσουν αίμα.

Αν δεν έχετε χρόνο σήμερα ή αποκαρδιώνεστε από τις ουρές, καθώς η προσέλευση του κόσμου είναι μεγάλη, μπορείτε να πάτε στην Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποιείται την Τετάρτη 1 και Πέμπτη 2 Αυγούστου στο Μετρό Συντάγματος.

Οι ανάγκες για αίμα είναι τεράστιες και διαρκείς. Αίμα θα χρειαστεί και τις επόμενες ημέρες. Απαιτεί ελάχιστο από το χρόνο μας.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: