Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Ρίτα Αντωνοπούλου, Οδυσσέας Ιωάννου… δίνουν ραντεβού «Εννέα… και πέντε» στην Πάτρα!

Η παράσταση που αγαπήθηκε όσο λίγες το χειμώνα, ανεβαίνει για τελευταία φορά στο Ρωμαϊκό Ωδείο την Πέμπτη 22 Ιουνίου και την Παρασκευή 23 του Ιούνη, στις 9.30 το βράδυ, στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας 2017.

O Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Ρίτα Αντωνοπούλου και ο Οδυσσέας Ιωάννου, κάτω από την σκηνοθετική ματιά του Παντελή Βούλγαρη, συνεχίζουν το ταξίδι  τους και κάνουν στάση στην Πάτρα.

Η παράσταση που αγαπήθηκε όσο λίγες το χειμώνα,  ανεβαίνει για τελευταία φορά στο Ρωμαϊκό Ωδείο την Πέμπτη 22 Ιουνίου και την Παρασκευή 23 του Ιούνη, στις 9.30 το βράδυ, στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας 2017.

Ένα τρένο που αργεί, μία μπάντα μουσικών και ένας παραγωγός ραδιοφώνου περιμένουν στον σταθμό, όπου συναντιούνται μελωδίες, σκέψεις, εικόνες, συναισθήματα, προσδοκίες και διαψεύσεις των τελευταίων σαράντα χρόνων. Κάπως έτσι κράτησαν συντροφιά σε 120.000 θεατές μέσα από 260 παραστάσεις.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Ρίτα Αντωνοπούλου, Οδυσσέας Ιωάννου… δίνουν ραντεβού «Εννέα… και πέντε» στην Πάτρα!

Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Ρίτα Αντωνοπούλου, Οδυσσέας Ιωάννου… δίνουν ραντεβού «Εννέα… και πέντε» στην Πάτρα!

Επί σκηνής θα βρεθούν  Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Οδυσσέας Ιωάννου σε ρόλο αφηγητή.  Στο πιάνο οι  Ανδρέας Αποστόλου, Γιώργος Θεοδώροπουλος, στα Drums και τα κρουστά Στέφανος Δημητρίου, ο Βαγγέλης Πατεράκης στο Ηλεκτρικό Μπάσο, η Μαίρη Μπρόζη βιολί και  τραγούδι, ο  Γιάννης Αυγέρης στις κιθάρες και τα πνευστά.

Συντελεστές: Σκηνοθεσία: Παντελής Βούλγαρης // Κείμενα: Οδυσσέας Ιωάννου // Μουσική ενορχήστρωση: Ανδρέας Αποστόλου // Ηχοληψία: Αλέξανδρος Μπίτος // Φωτογραφίες: Γιάννης Μαργετουσάκης

Τιμές εισιτηρίων: Θα διατεθούν στην προπώληση  περιορισμένα εισιτήρια των 12€. Μετά την εξάντληση τους η τιμή προπώλησης θα είναι 15€ και στο ταμείο την μέρα της παράστασης.

Σημεία Προπώλησης:

  • Βιβλιοπωλείο  Discover, Πατρέως 30, τηλ 261 0624916
  • Βιβλιοπωλείο  «Γωνιά του βιβλίου», Αγίου Νικολάου 32 τηλ  2610 223688
  • Sud Cafe, Αράτου 1 (πίσω από τα ΚΤΕΛ), τηλ 261 0222074
  • Καφενείο «Το Θρανίο», Κιλκίς 37, τηλ 261 0453783
  • Στα καταστήματα Seven Spots, Media Markt, My Market και σε όλα τα φυσικά σημεία προπώλησης viva.gr
  • Ηλεκτρονικά στο viva.gr
  • Τηλεφωνικά στο 11876
Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: