Συνέντευξη τύπου της Ελληνικής Πρωτoβουλίας για απονομή βραβείου Νόμπελ Ειρήνης στην Κουβανική Ιατρική Ταξιαρχία Henry Reeve

Σε εποχές που οι υπερδυνάμεις χτίζουν τείχη, η Κούβα βασισμένη πάντα στις αρχές της έμπρακτης αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού, χτίζει γέφυρες και υποστηρίζει τους λαούς των κρατών που έχουν ανάγκη.

Η «Ελληνική Πρωτοβουλία για την απονομή του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης στους γιατρούς της Κούβας», έχει προγραμματίσει συνέντευξη τύπου για τα ΜΜΕ στις 20 του Ιούλη, στις 8 το βράδυ, στο Sky Secrets of Athens στον τρίτο όροφο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος).

Θα μιλήσει η Πρέσβης της Κούβας Ζέλμις Μαρία Ντομίνγκες Κορτίνα και εκπρόσωποι των «100 προσωπικοτήτων» που προτείνουν το Νόμπελ Ειρήνης 2021 στους Κουβανούς γιατρούς. Θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Για τη ζωή» για την ιατρική μπριγάδα Henry Reeve και ο Νίκος Θεοδωράκης θα τραγουδήσει κουβανικά τραγούδια.

Σε εποχές που οι υπερδυνάμεις χτίζουν τείχη, η Κούβα βασισμένη πάντα στις αρχές της έμπρακτης αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού, χτίζει γέφυρες και υποστηρίζει τους λαούς των κρατών που έχουν ανάγκη, χωρίς καμμιά διάκριση και προσφέρει απλόχερα την αλληλεγγύη της, στον κατ’ εξοχήν τομέα που προστατεύει την ανθρώπινη ζωή, στην Ιατρική.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: