Ο «Άρης» ταξιδεύει στην Ελβετία!

Η παράσταση που αγαπήθηκε και συγκίνησε κοινό και κριτικούς, που παρουσιάστηκε στον «Cartel Τεχνοχώρο» για τρεις σεζόν και σε περισσότερες από 30 πόλεις και Φεστιβάλ, στην Ελλάδα και την Κύπρο, προσκλήθηκε να «ταξιδέψει» για δύο παραστάσεις στη Ζυρίχη.

Στη Ζυρίχη, στο θέατρο «Theater Stok», θα παρουσιαστεί ο «Άρης» της Σοφίας Αδαμίδου, στις 20 και 21 Γενάρη. Η παράσταση που αγαπήθηκε και συγκίνησε κοινό και κριτικούς, σε σκηνοθεσία Βασίλη Μπισμπίκη, με τον Τάσο Σωτηράκη, στον ομώνυμο ρόλο, που παρουσιάστηκε στον «Cartel Τεχνοχώρο» για τρεις σεζόν και σε περισσότερες από 30 πόλεις και Φεστιβάλ, στην Ελλάδα και την Κύπρο, «ταξιδεύει» για δύο παραστάσεις στην Ελβετία, μετά από πρόσκληση των Αntithesis και Terrasse Ensemble.

Το έργο «Άρης» βασίζεται στη ζωή και τους αγώνες του πρωτοκαπετάνιου του ΕΛΑΣ, του Άρη Βελουχιώτη, που ταυτίστηκε με τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα ενάντια στη γερμανοϊταλική κατοχή. Με τη ζωή και τη δράση του, με τις ηρωικές πράξεις του, έγραψε διδακτικές -και πλούσιες σε περιεχόμενο- σελίδες στην Ιστορία του λαϊκού κινήματος.

Φωτισμοί: Λάμπρος Παπούλιας. Ήχος/Βίντεο: Βασίλης Καραγιάννης. Κινησιολογία: Αγγέλα Πατσέλη. Επιμέλεια video: Ηλίας Φλωράκης. Ειδικά Εφέ: Προκόπης Βλασερός. Φωτογραφίες: Δήμητρα Ψυχογυιού. Σκίτσο αφίσας: Γιώργος Γούσης. Σχεδιασμός αφίσας: Νικολέττα Διολή. Εκτέλεση Παραγωγής: Φαίη Τζήμα.

Μουσική: «Villagers of Ioannina City» (VIC). Το τραγούδι «Άρη μου», σε στίχους της μητέρας του Αγλαΐας Κλάρα, μελοποίησε και ερμηνεύει η Ερωφίλη. Το μουσικό κομμάτι της έναρξης και του τέλους είναι του Βασίλη Καραγιάννη.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: