Όχι απλά οπαδοί

Οι οπαδοί της Παναχαϊκής και του Ηρακλή δείχνουν στην πράξη τη στήριξή τους στους γιατρούς και τους νοσηλευτές, δείχνοντας πως πάνω απ’ όλα παραμένουν κάτι παραπάνω από οπαδοί: ΑΝΘΡΩΠΟΙ…

Είμαστε σίγουροι ότι θα υπάρχουν κι άλλοι που θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων… Σε εμάς έπεσαν στην αντίληψή μας τα δύο παρακάτω παραδείγματα και με χαρά τα μοιραζόμαστε μαζί σας.

Οπαδοί της Παναχαϊκής δηλώνουν τη συμπαράστασή τους στο προσωπικό των νοσοκομείων της Πάτρας.

“Σήμερα, ο Σύνδεσμος πραγματοποίησε δράση, στα Νοσοκομεία της Πάτρας, που δίνουν τιτάνιο αγώνα (ΠΓΝΠ) ή ετοιμάζονται να μπουν στην μάχη (Νοσ. “Αγιος Ανδρεας”).
Σε αυτές τις δύσκολες ώρες αποδίδουμε τα εύσημα σε ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό, για την δύσκολη μάχη, που δίνουν.
Σε όλους ευχόμαστε, καλή δύναμη. Ασθενείς, γιατροί, νοσοκομειακό προσωπικό,

ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ!!!”

Gepostet von Nortenos Patras am Samstag, 14. März 2020

Οι οπαδοί του Ηρακλή για μία ακόμα φορά δίπλα σε όσους παλεύουν.

“Ανακοίνωση

Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10 σε συνεννόηση με τον ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ αποφασίσαμε από το πρωί της Δευτέρας 16 Μαρτίου και για όσο διαρκέσουν οι δύσκολες μέρες που έρχονται, να ανοίξουμε ξανά τη καφετέρια του Κατσάνειου το Only Blue και να σερβίρουμε δωρεάν καφέδες στους εργαζομένους του ΑΧΕΠΑ.
Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να πούμε ευχαριστώ σε όλους από τον πρώτο γιατρό μέχρι τον τελευταίο τεχνικό του νοσοκομείου που αυτές τις μέρες βρίσκονται στην εμπροσθοφυλακή μιας μάχης που αφορά όλους μας.

Ευχαριστούμε!!!”

ΥΓ: Και οδηγίες υγιεινής με ένα από τα καλύτερα συνθήματά τους..

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: