«Αυτοί είστε! Μαυρογιαλούροι…» – Ντροπή για την ιστορία του Πανσερραϊκού η προεκλογική παρέμβαση υπέρ Κ. Καραμανλή

«Είχαμε την τύχη στον τόπο μας να υπάρχει ένας άνθρωπος όπως ο Κ. Καραμανλής…», ανέφερε ο πρόεδρος του ΜΓΣ Πανσερραϊκού, Τάσος Παναγιώτου, μιλώντας στο προεκλογικό σποτ του τέως υπουργού Υποδομών, ο οποίος παραιτήθηκε μετά το έγκλημα στα Τέμπη, αλλά κατέβηκε κανονικά υποψήφιος…

«Είχαμε την τύχη στον τόπο μας να υπάρχει ένας άνθρωπος όπως ο Κ. Καραμανλής ο οποίος πάντοτε ήταν δίπλα μας ώστε να ακούσει τα προβλήματα του χώρου μας», ανέφερε ο πρόεδρος του ΜΓΣ Πανσερραϊκού, Τάσος Παναγιώτου, μιλώντας στο προεκλογικό σποτ του τέως υπουργού Υποδομών, ο οποίος παραιτήθηκε μετά το έγκλημα στα Τέμπη, αλλά κατέβηκε κανονικά υποψήφιος.

«Ο σερραίος λαός, οι φίλοι του Πανσεραϊκού μόνο οργή μπορεί να νιώσουν για την παρέμβαση του προέδρου του Πανσερραϊκού, προεκλογικά για να στηρίξει τον Καραμανλή» αναφέρει σε σχόλιό της η ΤΕ Σερρών του ΚΚΕ.

Προσθέτει πως είναι ντροπή για το λαό μας και για την ιστορία του αθλητικού αυτού σωματείου, μια τέτοια προεκλογική παρέμβαση και πως «διασύρεται και ο ίδιος ο πρόεδρος, και ο Καραμανλής που τον έβαλε».

«Συγχαρητήρια για το ήθος σας, με τα λεφτά του λαού μας, των φορολογουμένων, κάνετε διαφήμιση λες και είναι δικά σας τα έργα, είναι “προσωπικά”» υπογραμμίζει και καταλήγοντας αναφέρει: «Αλλά αυτοί είστε! Μαυρογιαλούροι…».

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: