Κάτω από το παναμέζικο καπέλο

ΦΑΚΟΣ ΕΡΥΘΡΑΣ ΕΠΑΦΗΣ

Όταν καταπλέουν στα Σκόπια όλοι οι δυτικοί ηγέτες κι αξιωματούχοι με πολλά λεφτά, περισσότερες απειλές κι έναν ολόκληρο νατοϊκό παράδεισο-κολαστήριο, κρυμμένο κάτω από το παναμέζικο καπελάκι του mr Kotzia, και οι λαοί τούς γράψουν, τότε λέμε πως στα Βαλκάνια κυριαρχεί η οπισθοδρόμηση και η δημοκρατία δυτικού τύπου απέχει πολύ.

Μωρέ τον ύπνο του αδικοδικαίου κοιμόμαστε! Τα μάτια μας δεκατέσσερα στην Αλβανία και στους Αλβανοκοσοβάρους, στην ΑΟΖ του Ιονίου και την επίδρασή της πάνω σε νήσους και νησίδες πέριξ και βορείως της Κέρκυρας. Αυτό θα είναι το νέο νατοϊκό – βαλκανικό παραμυθάκι του κυρίου ΥΠΕΞ μας, και των συν αυτώ.

Τώρα σε ό,τι αφορά στο δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η λέξη αυτή καθ’ αυτή θεωρείται πλέον διεθνώς σχεδόν βρωμοκουβέντα, μετά την ανατολή του αστέρα Τσίπρα στο δυτικό ορίζοντα. Το πρόβλημα είναι ότι οι ανατροπές τύπου 2015 στην Ελλάδα δεν έγιναν αυτοματοποιημένο πρότυπο και δη στα Βαλκάνια. Εκατομμύρια ξοδεύτηκαν από βρετανικά και ρωσικά πρακτόρια και οι διπλωματικές θριαμβολογίες άκομψα κι αμήχανα πνίγηκαν στον πρώτο Μedicane, δηλαδή μεσογειακό κυκλώνα, που χτύπησε απ’ τη Σικελία ως την Κωνσταντινούπολη, μετά από χρόνια.

Κι αυτό γιατί αγαπητές κι αγαπητοί κατιουσάδες, όταν η Ρωσία παρεμβαίνει στα εκλογικά δρώμενα διαδικτυακά, κι όχι μόνον, κι έχει δώσει άσυλο και υπηκοότητα στον Σνόουντεν, είναι αντιδημοκρατική παρέμβαση. Όταν καταπλέουν στα Σκόπια όλοι οι δυτικοί ηγέτες κι αξιωματούχοι με πολλά λεφτά, περισσότερες απειλές κι έναν ολόκληρο νατοϊκό παράδεισο-κολαστήριο, κρυμμένο κάτω από το παναμέζικο καπελάκι του mr Kotzia, και οι λαοί τούς γράψουν (το συμφέρον ή η ψευδαίσθηση είναι δικό τους προνόμιο όταν επιμένουν να υπογράφουν την ιστορία τους), τότε λέμε πως στα Βαλκάνια κυριαρχεί η οπισθοδρόμηση και η δημοκρατία δυτικού τύπου απέχει πολύ. Τόσο όσο ο πρώτος παγκόσμιος από τον επικείμενο τρίτο και οι βόμβες γραφίτη στα μαρτυρικά βαλκανικά εδάφη από το καθαρό νερό, που κανείς μας δεν πίνει…

Στη γεωπολιτική σκακιέρα τα πιόνια -ντήλερ των εξωβαλκανικών μονοπωλιακών συμφερόντων, στην περιοχή μας όταν πέφτουν, το χώμα μαυρίζει από το ξεραμένο αίμα. Προσοχή στις ερμηνευτικές προβοκάτσιες που θα γρατζουνάνε όπως πάντα τα ταπεινότερα των ενστίκτων μας και θα πουλάνε παραμορφωτικούς καθρέφτες….

 

ΥΓ Μην πείτε ότι δε σας τα είπα. Για τον Νόμπελ στον Τσίπρα, τρικάκι επικοινωνιακό ολκής, έγραφα στον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ 27 Ιανουαρίου 2018! Ου’αου, που θα λέγε κι ο Έλληνας λάτρης της θεωρίας των παιγνίων Βαρουφ…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: