Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών: Μια νέα αρχή

Τι χαρμόσυνα νέα αλήθεια! Επιτέλους το ΣΕΗ στα χέρια των συνεπών, των δημοκρατικών, των απολίτικων από άποψη, των ελεύθερων -πάνω απ’ όλα- πεφωτισμένων και φερέλπιδων συνδικαλιστών. Εκείνων που η πρώτη φροντίδα με το ξύπνημα είναι να πατάξουν τα στοιχεία που τόσα χρόνια ταλαιπωρούσαν τον κλάδο με την αταλαντοσύνη και την σκληροπυρηνική, κομματική γραμμή τους.

Τι χαρμόσυνα νέα αλήθεια! Επιτέλους το ΣΕΗ στα χέρια των συνεπών, των δημοκρατικών, των απολίτικων από άποψη, των ελεύθερων -πάνω απ’ όλα- πεφωτισμένων και φερέλπιδων συνδικαλιστών. Εκείνων που η πρώτη φροντίδα με το ξύπνημα είναι να πατάξουν τα στοιχεία που τόσα χρόνια -εν τη απουσία των ιδίων- ταλαιπωρούσαν τον κλάδο με την αταλαντοσύνη και την σκληροπυρηνική, κομματική γραμμή τους.
Διότι η μοντερνιά απαιτεί αποδόμηση. Τώρα ποιο το αντικείμενο της αποδόμησης δεν απασχολεί.

Επίσης ο συνδικαλισμός απαιτεί συναίνεση και αποδοχή.
Πολιτισμένα και συλλογικά ενάντια σε όσους ταλαιπώρησαν ένα τόσο καλλιτεχνικό επάγγελμα με αγώνες για συμβάσεις και διεκδικήσεις.

Εν αγαστή συμπνοία λοιπόν, όλοι ενωμένοι,”αριστεροί”, δεξιοί γαλάζιοι με απόχρωση προς το μελανό, πρασινωποί, άχρωμοι περήφανοι απολιτίκ, κατέλαβαν όλες τις θέσεις του προεδρείου στο ΔΣ του ΣΕΗ για να πατάξουν την επάρατο πολιτικοποίηση του κλάδου.

Αυτός ο Αγώνας τώρα δικαιώνεται.
Avanti! Αχ! Συγνώμη! Φτου κακά! Η συνήθεια βλέπετε.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: