Με μαθηματικούς κατά ταξικούς όρους

Όταν εξισώνουν το Ναζισμό με τον Κομμουνισμό και μιλάνε για Ισότητα στους ανθρώπους, στην πράξη αποδεικνύεται ένα μεγάλο μαθηματικό σφάλμα.

Αυτοί που εξισώνουν το Ναζισμό με τον Κομμουνισμό, αφαιρούν από τους πολλούς για να προσθέσουν στους  λίγους. Αντίστοιχα διαιρούν και πολλαπλασιάζουν. Κι από  αυτό βγαίνει ένα ισούται Φτώχειας, Ανεργίας, Ανέχειας, Φασισμού, Ρατσισμού, Πολέμων και Εκμετάλλευσης.

Όταν εξισώνουν το Ναζισμό με τον Κομμουνισμό και μιλάνε για Ισότητα στους ανθρώπους, στην πράξη αποδεικνύεται ένα μεγάλο μαθηματικό σφάλμα.

Στη σύντομη ιστορία του ο Σοσιαλισμός έδωσε τόσα στον Κόσμο και στην Ανθρωπότητα, όσα αιώνες ο Καπιταλισμός δεν είναι από θέση και στη φύση του να δώσει. Δεν τον αδικούμε, ούτε απλά τον κατηγορούμε. Απλά μάγκες μου όσες φορές  κι αν μας βάλουν να επαναλάβουμε και επανεξετάσουμε τις πράξεις του. το αποτέλεσμα βγαίνει ίδιο = Εκμετάλλευση.

Έτσι ενώ θέλουν να χρησιμοποιούν μαθηματικούς όρους τύπου Εξίσωση και Ισότητα, από την άλλη αρνούνται πεισματικά και μεθοδευμένα να συνειδητοποιήσουν οι λαοί, πως με μαθηματική ακρίβεια αργά ή γρήγορα ο κόσμος της Εκμετάλλευσής τους θα ανατραπεί, όταν τα μαθηματικά σύμβολα (+-x:) αλλάξουν χέρια και βγάλουν ένα ισούται δίχως Εκμετάλλευση Ανθρώπου από Άνθρωπο.

Έτσι, δια την εις άτοπον απαγωγή εύκολα μπορείτε να συμπεράνετε, χωρίς να είστε μεγάλα μαθηματικά μυαλά.

ΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ

Ναι σε αυτούς που στα γράμματα δεν έβαλαν μόνο μπαστουνάκια και τόνους, αλλά τα πρόσθεσαν σε αγώνες και αγωνίες.

Αμφισβήτησαν την τελειότητα της καμπύλης, βγήκαν από τα περιθώρια των σελίδων, αφαιρώντας άδικο.

Έπιασαν βιβλία κι άφησαν πάνω γράσο, χωρίς να διαιρούν συνειδήσεις.              

Στην τσέπη του παντελονιού τους έκρυψαν το γραφίτη, με ένα ισούται δίκιου.

Σε ένα διάλειμμα της δουλειάς τους έφτυσαν λέξεις,  πολλαπλασιάζοντας δικαιώματα.

Και σχολώντας για το σπίτι ήξεραν πως ο πολλαπλασιασμός δεν ήταν για αυτούς.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: