Κάποιος να αδειάσει επειγόντως το βόθρο…

Είναι προφανές πως ο συγκεκριμένος βόθρος έχει μικρή χωρητικότητα με αποτέλεσμα συχνά και πάλι να ξεχειλίζει και να μολύνει τα πάντα γύρω του. Αυτό συνέβη ξανά σήμερα. Ο απόπατος έπιασε πάτο, καθώς αυτή τη φορά αποφάσισε να κάνει κριτική στο σωματότυπο του Γ.Γ. του ΚΚΕ, όντας προφανώς παντελώς ανίκανος να αντιπαρατεθεί με επιχειρήματα, είτε πολιτικά, είτε ιδεολογικά.

Είναι προφανές πως ο συγκεκριμένος βόθρος έχει μικρή χωρητικότητα με αποτέλεσμα συχνά και πάλι να ξεχειλίζει και να μολύνει τα πάντα γύρω του. Αυτό συνέβη ξανά σήμερα, όταν ο ‘αχόρταγος’ πολιτικάντης ξανάκανε το μοναδικό πράγμα στο οποίο ειδικεύεται, εξαπέλυσε εκ νέου χυδαία και ρατσιστική επίθεση κατά του αξιοπρεπέστατου, ηθικότατου, σεμνότατου και πάντοτε πολιτικά ορθού και συνεπούς, Γενικού Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας και Συντρόφου Δημήτρη Κουτσούμπα.

Ο απόπατος έπιασε πάτο, καθώς αυτή τη φορά αποφάσισε να κάνει κριτική στο σωματότυπο του Γ.Γ. του ΚΚΕ, όντας προφανώς παντελώς ανίκανος να αντιπαρατεθεί με επιχειρήματα, είτε πολιτικά, είτε ιδεολογικά. Το εν λόγω σίχαμα έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τα παρακάτω και ο μόνος λόγος που παραθέτω είναι η καταγραφή τους, σε περίπτωση που η θρασυδειλία του τον οδηγήσει στη διαγραφή της συγκεκριμένης ανάρτησης.

“Μήτσος Κουτσούμπας, (επάγγελμα: επαναστάτης οπλαρχηγός με κρατικό ηγεμονικό μισθό, κρατικό γραφείο, κρατικούς υπαλλήλους και κρατική λιμουζίνα): “Δεν ξεμπερδεύεις με τέτοιον αντίπαλο γλείφοντας τα κόκαλα που πετά απ’ το τραπέζι. Ή θα την πας την πάλη σου ως το τέρμα ή εδώ θα μας γονατίζουν διαρκώς. Και τέτοια απόφαση έχουμε πάρει.” Άν έφτιαξες τέτοιο σβέρκο, σύντροφε, γλείφοντας κόκκαλα, σκέψου τι θα συνέβαινε αν έτρωγες και τα πιάτα που σερβίρουν στο προεδρικό μέγαρο. Και μη γονατίζεις πολύ, γιατί θα πρέπει να σε ξανασηκώνουν με βίντσι. Χοληστερίνη – τριγλυκερίδια: οι μεγάλοι αντίπαλοι των κομμουνιστών του 21ου αιώνα.”

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιχειρηματολογήσει κανείς απέναντι σε μία τέτοια επονείδιστη ανάρτηση που κάνει την ίδια τη ντροπή να ντρέπεται. Δεν υπάρχει λόγος να αναλύσουμε την έννοια του body-shaming και για ποιο λόγο είναι γενικά απαράδεκτη. Και δεν υπάρχει λόγος  για τα παραπάνω, καθώς εδώ δε μιλάμε γενικά, αλλά ειδικά για έναν ‘πολιτικό’, ο οποίος μάλιστα διεκδικεί οφίτσια, θώκους και αξιώματα, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Και όχι μόνο διεκδικεί ψήφους, δυστυχώς βρίσκει και αντίκρισμα, λαμβάνοντας κιόλας δεκάδες χιλιάδες ψήφους, γεγονός που του επιτρέπει να συνεχίζει την χαμερπή πολιτική του περιπλάνηση και ακόμη χειρότερα αποδεικνύει περίτρανα πως υπάρχουν περισσότεροι από 40.000 ψηφοφόροι που προσομοιάζουν σε αυτόν, δημιουργώντας μαζί του έναν τεράστιο και δυσώδη υπόνομο.

Δεν θα αναφέρω το όνομα του ρυπαρού υποκειμένου γιατί δεν έχω πρόχειρο στοματικό διάλυμα για να κάνω γαργάρες. Υπενθυμίζω απλώς πως στις τελευταίες εκλογές έλαβε στις Εθνικές 41.631 ψήφους, στις Ευρωεκλογές 39.217 ψήφους και στις Περιφερειακές 42.584 ψήφους και 3 έδρες στην Περιφέρεια Αττικής, απ’ όπου και η φωτογραφία που παραθέτω παραπάνω. Για να σταματήσουμε να μετράμε ψήφους πεταμένες στον κάλαθο των αχρήστων καλό θα ήταν να βρεθεί κάποιος να αδειάσει επειγόντως το βόθρο…

Υ.Γ. Γλαύκε, μιας που τόσο αγαπάς τα αρχαία θα σου δώσω μία συμβουλή που ποτέ δεν άκουσες και που ο Ιππόλαχος έδωσε κάποτε σε έναν άλλο Γλαύκο, στην Ιλιάδα: «Αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων, μηδέ γένος πατέρων αισχυνέμεν.» Θα σου χρειαστούν και τρία τμήματα της ρήσης.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: