«Αυτοί οι τύποι –οι Ναζί– είναι απίστευτα γελοίοι»

Τα φασιστόμουτρα, πιστά και φέτος στο ραντεβού τους, απέδειξαν για μία ακόμη φορά γιατί η φαιδρότητα είναι σύμφυτη με τα πιστεύω τους.

«Αυτοί οι τύποι –οι Ναζί– είναι απίστευτα γελοίοι. Αν πάμε σε πόλεμο, θα είναι σαν να πολεμάμε έναν τεράστιο ζωολογικό κήπο», υποστήριζε ο Άγγλος ταξιδιωτικός συγγραφέας Robert Byron, πριν ακόμα ξεσπάσει ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, και η γελοιότητά τους αυτή μας ήρθε στο μυαλό βλέποντας μέλη του Πατριωτικού Συνδέσμου στη Λάρισα να γιορτάζουν την επέτειο της χούντας χορεύοντας με την εικόνα του δικτάτορα Παπαδόπουλου στα χέρια. (Περισσότερα στο ρεπορτάζ του onlarissa.gr)

Μπορεί η πανδημία να τους ανάγκασε να καθυστερήσουν λίγο τον εορτασμό, όμως τα φασιστόμουτρα, πιστά και φέτος στο ραντεβού τους, απέδειξαν για μία ακόμη φορά γιατί η φαιδρότητα είναι σύμφυτη με τα πιστεύω τους.

Ανέβηκαν στο όρος Μαυροβούνι και όχι μόνο έστησαν χορό, αλλά τραγούδησαν και τα φασιστοτράγουδά τους. Τους παρακαλούμε θερμά του χρόνου να επιστρέψουν στις «τρύπες» τους και να αφήσουν τα βουνά ήσυχα. Αρκεί η καταστροφή που υφίστανται από τις ανεμογεννήτριες, ας μην έχουν να αντιμετωπίσουν και τα φασιστογλέντια.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: