Σε λειτουργία η διαδικτυακή πύλη του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας

Άμεση ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις στα εργασιακά σε σχέση με την πανδημία, πρόσβαση σε προπαγανδιστικό υλικό, δυνατότητα υποβολής ερωτημάτων αλλά και καταγγελιών για αυθαιρεσίες εργοδοτών.

O Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας στα πλαίσια της καλύτερης επικοινωνίας με τα μέλη του και της ταχύτερης ενημέρωσής τους, λόγω της πρωτόγνωρης κατάστασης που βιώνουμε με τα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης, προχώρησε στη δημιουργία πύλης στην οποία θα υπάρχει άμεση ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις στα εργασιακά σε σχέση με την πανδημία, πρόσβαση σε προπαγανδιστικό υλικό, δυνατότητα υποβολής ερωτημάτων αλλά και καταγγελιών για αυθαιρεσίες εργοδοτών. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας:

“Ακόμα και σε αυτές τις συνθήκες, δεν υποστέλλεται η σημαία της διεκδίκησης, δίνουμε μάχη για να μην μπουν σε καραντίνα τα δικαιώματα μας. Για να μην αξιοποιηθεί η πανδημία για ένα νέο γύρο επίθεσης από την εργοδοσία. Ήδη βλέπουμε  ότι μια σειρά μέτρα ήρθαν για να μείνουν.  Όμως, οι εργοδοτικοί σχεδιασμοί ήδη βρίσκουν αντίσταση,  το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα από τώρα ήδη αντιδρά, διεκδικεί με κάθε πρόσφορο μέσο να διασφαλιστούν τα δικαιώματα μας, να μην πληρώσουμε και αυτήν την κρίση

Εκεί είναι η ελπίδα, στο να μην το βάζεις κάτω. Στην οργάνωση στο σωματείο, στη συστράτευση με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, το ΠΑΜΕ. Στο να δείξεις την αλληλεγγύη σου, να μη μείνει κανείς μόνος του ούτε σε αυτήν την κρίση. Να μην κυριαρχήσει ο ατομισμός, η ανθρωποφαγία και η αδιαφορία, ειδικά για όσους δοκιμάζονται ακόμα πιο σκληρά αυτές τις μέρες, που απολύθηκαν, που είναι απλήρωτοι, που δεν έχουν εισόδημα ή που δουλεύουν ακατάπαυστα χωρίς ρεπό και ανάπαυση.

Να μη νιώσει κανένας μόνος του και φοβισμένος!

Να μη βρεθεί κανείς μόνος στην εργοδοτική αυθαιρεσία!”

Μπορείτε να επισκεφθείτε την πύλη του σωματείου στη διεύθυνση: portal.siya.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: