Καμία σχέση δεν έχει με το ΚΚΕ ο λογαριασμός «kke.aigaleo» στο Instagram – Λειτουργεί με “προβοκατόρικο” και ύποπτο ρόλο

Αυτή η σελίδα καμία σχέση δεν έχει με το ΚΚΕ και λειτουργεί με “προβοκατόρικο” και ύποπτο ρόλο. Ειδικά σε μια περίοδο που η φωνή του Κόμματος έχει αποκλειστεί από όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, μας “προκαλεί” εντύπωση πως ξεφυτρώνουν τέτοιοι λογαριασμοί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης…

Τον ψεύτικο λογαριασμό με το όνομα «kke.aigaleo» που το τελευταίο διάστημα έχει κάνει την εμφάνισή του στο Instagram, καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους οι Κομματικές Οργανώσεις Αιγάλεω του ΚΚΕ.

«Αυτή η σελίδα καμία σχέση δεν έχει με το ΚΚΕ και λειτουργεί με “προβοκατόρικο” και ύποπτο ρόλο. Ειδικά σε μια περίοδο που η φωνή του Κόμματος έχει αποκλειστεί από όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, μας “προκαλεί” εντύπωση πως ξεφυτρώνουν τέτοιοι λογαριασμοί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα επισημαίνουν πως «σήμερα, με βάση τις πυκνές εξελίξεις και τη διεξαγωγή ενός ιμπεριαλιστικού πολέμου, πρωτοστατούμε στο να ενημερώσουμε, να συζητήσουμε και να οργανώσουμε τον αγώνα των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων απαντώντας στο δίλημμα “με τους λαούς ή με τους ιμπεριαλιστές”» και πως «η αταλάντευτη θέση του να είναι με τους λαούς, με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας, φαίνεται ότι “κάποιους” ενόχλησε».

«Θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τον λαό μέσα από τα αναντικατάστατα όπλα των κομμουνιστών, τον “Ριζοσπάστη” και τους άλλους επίσημους λογαριασμούς στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Κόμματος», υπογραμμίζουν καταλήγοντας.

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: