Έρχεται το νέο site του «Οδηγητή»!

Ο “Οδηγητής” μπορεί και τα καταφέρνει ακριβώς γιατί αποτελεί το Όργανο του ΚΣ της ΚΝΕ. Είναι το έντυπο που “κυριαρχεί” στους φοιτητές που βγήκαν στον δρόμο, στις καταλήψεις και τους αγώνες των μαθητών, σε χώρους νέων εργαζομένων και σπουδαστών όπου ανάβει μια “φλόγα” διεκδίκησης.

Μετά από πολύμηνη δημιουργική και συλλογική δουλειά ομάδας συντρόφων, το νέο, ανανεωμένο site του «Οδηγητή» είναι έτοιμο να «βγει» στον «αέρα», στη διεύθυνση www.odigitis.gr! Όπως σημειώνει η Συντακτική Επιτροπή του «Οδηγητή»:

«Φιλοδοξούμε το νέο site να αποτελέσει ένα ακόμα όπλο στην υπόθεση της καθημερινής αποκάλυψης της αλήθειας των “από κάτω”. Με το υλικό και τις νέες αναρτήσεις του, να τροφοδοτεί με περισσότερα επιχειρήματα, να γίνονται γρήγορα γνωστές οι “στιγμές” όσων γράφουν την ιστορία διεκδικώντας το δίκιο στους δρόμους του αγώνα. Να αποκαλύπτουμε όσα “καμουφλάρει”, συκοφαντεί και διαστρεβλώνει η αστική προπαγάνδα για να πείσει τη νεολαία ότι το βαθιά “γερασμένο” και συντηρητικό εκμεταλλευτικό σύστημα μπορεί να “γεννήσει” πρόοδο και ελπίδα για τους λαούς.

Εκεί θα μπορεί κανείς πλέον να βρίσκει – συγκεντρωμένο και ταξινομημένο με εύχρηστο και καλαίσθητο τρόπο – το πλούσιο υλικό που δημοσιεύει ο “Οδηγητής” μέσα από τις σελίδες του. Τα κείμενα θα είναι χωρισμένα σε ενότητες με βάση το τμήμα της νεολαίας που αφορούν (μαθητές, φοιτητές, νέοι εργαζόμενοι κ.λπ.), αλλά και το θέμα τους (πολιτισμός, διεθνή, Ιστορία, αθλητισμός κ.λπ). Δεν θα λείπουν φυσικά οι μόνιμες στήλες του “Οδηγητή” (“Προσεχώς στην τάξη”, “Πάμε Γυμνάσιο“, “Ενα τραγούδι – Μια ιστορία” κ.λπ.), ενώ σε διακριτά σημεία θα βρίσκονται συγκεντρωμένες οι αποστολές, οι συνεντεύξεις και τα άρθρα σε μορφή ερωτήσεων – απαντήσεων που έχει δημοσιεύσει το περιοδικό. Αρχικά, θα υπάρχει το υλικό από τα τεύχη των τελευταίων ετών και σταδιακά το site θα εμπλουτίζεται.

Αξιοποιώντας και το site, επιδιώκουμε παράλληλα να δοθεί μια νέα ώθηση στην αξιοποίηση και διακίνηση του “Οδηγητή”. Αισθανόμαστε περήφανοι που το περιοδικό μας 52 χρόνια τώρα, “δεμένο” σε κάθε του βήμα με την ίδια την Ιστορία της ΚΝΕ, παραμένει το μοναδικό έντυπο νεολαίας που το προμηθεύονται χιλιάδες νέοι και νέες. Είναι το έντυπο που “κυριαρχεί” στους φοιτητές που βγήκαν στον δρόμο, στις καταλήψεις και τους αγώνες των μαθητών, σε χώρους νέων εργαζομένων και σπουδαστών όπου ανάβει μια “φλόγα” διεκδίκησης.

Αυτά ο “Οδηγητής” μπορεί και τα καταφέρνει ακριβώς γιατί αποτελεί το Οργανο του ΚΣ της ΚΝΕ. Γιατί έχει το “προνόμιο” να γράφεται και να διακινείται από τους ίδιους τους νέους που διεκδικούν, ονειρεύονται και τολμούν να πάνε κόντρα στο ρεύμα! Στις σελίδες του βρίσκονται οι ανησυχίες, τα ενδιαφέροντα, οι αγώνες της νέας γενιάς, που δύσκολα θα τις βρει κανείς στα “trends”, των social media, καθώς πρέπει να ψάξει αρκετά και να ξεπεράσει μπόλικη “σαβούρα”. Σε αυτές τις σελίδες, κάθε νέος και νέα μπορεί να βρει απαντήσεις σε αυτά που τον προβληματίζουν και κυρίως στο αν μπορούν τα πράγματα να γίνουν “αλλιώς”.

Μέχρι σήμερα, έχουμε καταφέρει αρκετά, στο χέρι μας είναι να καταφέρουμε πολλά περισσότερα. Τώρα είναι η ώρα να γίνουν άλματα στη διακίνηση του “Οδηγητή”, στη σχέση που διαμορφώνει το κάθε μέλος της ΚΝΕ με το Οργανο του ΚΣ. Αξιοποιώντας και το νέο site, να φτάσουμε το περιοδικό μας, τον “Οδηγητή” εκεί που του αξίζει!»

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: