Χριστόφορος Ζαραλίκος: “Ποιους γιατρούς χειροκροτάς ρε Κυριάκο; Αυτούς που δεν απέλυσες;”

ZaraleaksTV – Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά στο YouTube και κάνει ένα stand-up comedy στην εποχή του κορονοϊού.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά με μία σειρά από video στο κανάλι του zaraleaksTV στο you tube. Σατιρίζει την φαιδρή πλευρά της καθημερινότητας και ως γνήσιο πειραχτήρι δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο!

Κάνε εγγραφή στο zaraleaksTV πατώντας εδώ. 

Αστυνομικός Τουρισμός: Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ως γνήσιο «δεκανίκι» της Δεξιάς μας εξηγεί όσα δεν καταλάβαμε από την αποστολή των ΜΑΤ σε Λέσβο και Χίο. Τα μεταρρυθμιστικά, αναπτυξιακά και επενδυτικά φιλελεύθερα σχέδια της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και τις πρώτες σκέψεις του Βασίλη Κικίλια για τον Κορονοϊό.

δες το video πατώντας εδώ.

Τον ήπιαμε…: Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος σχολιάζει με μοναδικό τρόπο την στάση της Εκκλησίας, των παπάδων και των παπατζήδων για τον Κορονοϊό. Τελικά κολλάει ο Κορονοϊός με την μετάληψη; Είναι ο Βελόπουλος πράκτορας του Σόρος; ο Έλληνας τρέμει περισσότερο την ξεφτίλα; ή την ασθένεια;

δες το video πατώντας εδώ.

Κορονοϊός Τέλος!!!: Ο «όρθιος κωμικός» Χριστόφορος Ζαραλίκος μας εξηγεί την σχέση που έχει το αόρατο χέρι της αγοράς με το αόρατο χέρι του Θεού και μας φανερώνει σε πρώτη παγκόσμια την καλύτερη προστασία από τον Κορονοϊό.

δες το video πατώντας εδώ.

Διάγγελμα με Μάσκα!: Τα νούμερα με τους κορονοϊούς, οι ψηφοφόροι του Άδωνι που αδειάζουν τα ράφια με τα αντισηπτικά, ο σοβαρός αστός Μητσοτάκης και το ανέκδοτο της κατά μόνας προσευχής…

δες το video πατώντας εδώ.

Σύντομα νέα video στο zaraleaksTV.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: