Μετανοείτε… – Η “συντρόφισσα” Όλγα Τρέμη παραδέχεται πως “Αυτός είναι ο καπιταλισμός…”

Η Τρέμη θυμήθηκε τα νιάτα της στο Κόμμα και… “ήρθε στα λόγια” του Καραθανασόπουλου.

Κάποιοι ίσως θυμούνται ότι πριν από κάποιο διάστημα η Όλγα Τρέμη δήλωνε ότι “ψηφίζει ακόμα ΚΚΕ”, προκαλώντας κύματα θυμηδίας σε όλη τη χώρα. Στην προχθεσινή εκπομπή της ΕΡΤ, η δημοσιογράφος απέδειξε πως το τι κάνει στην προσωπική (εκλογική) της ζωή, ελάχιστα επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο κάνει με συνέπεια τη δουλειά της υπέρ του συστήματος, είτε από ιδιωτική, είτε από δημόσια τηλεοπτική συχνότητα.

Επειδή βέβαια δεν έχει ξεχάσει τελείως αυτά που είχε μάθει κάποτε, δεν μπορούσε παρά να διαπιστώσει στην παρατήρηση του καλεσμένου βουλευτή του ΚΚΕ, Νίκου Καραθανασόπουλου για τον ακραίο ανταγωνισμό τον φαρμακευτικών εταιρειών στην εξεύρεση θεραπείας για τον κορονοϊό, ότι “αυτός είναι ο καπιταλισμός”!

Δεν πρόκειται για κάποια εξομολόγηση πολιτικών αμαρτιών στον κομμουνιστή βουλευτή, ούτε είδε ξανά το φως το αληθινό, μετά από τόσα χρόνια. Εδώ η “συντρόφισσα Όλγα” κάνει μια απλή διαπίστωση, χωρίς να τη δυσαρεστεί το γεγονός και το ποιόν του καπιταλισμού, για να προσθέσει αμέσως αργότερα: “Μέχρι να έρθει ο σοσιαλισμός έχουμε καπιταλισμό, τι να κάνουμε…” όπου πέρα από τη διατύπωση Γέροντα Παΐσιου, λανθάνει η γνωστή “ρεαλιστική” θεωρία περί “Δευτέρας Παρουσίας”.

Προφανώς η παρουσιάστρια δεν πείστηκε ξαφνικά για τις ιδέες που δήλωνε πεισμένη στα νιάτα της, ως μέλος του κόμματος, και το έδειξε στη συνέχεια της συζήτησης, όπου δε δίσταζε να διακόπτει συνεχώς τον Καραθανασόπουλο, μολονότι αυτός δε βρισκόταν καν στο στούντιο -με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη δική του δυνατότητα παρέμβασης και την ποιότητα του ήχου-, προσπαθώντας συστηματικά να στρεβλώσει τα λεγόμενά του και να φτάσει μόνη της στο συμπέρασμα ότι το ΚΚΕ προτείνει “να μην ασχοληθούμε” με τίποτα.

Παρόλα αυτά, ο Καραθανασόπουλος έθεσε πολύ εύστοχα τα ζητήματα, αναδεικνύοντας ότι το διακύβευμα είναι να μη μείνουν σιωπηλοί οι εργαζόμενοι μπροστά στην “καραντίνα” που μπαίνουν τα εργασιακά τους δικαιώματα, όχι μόνο τώρα, αλλά και την επόμενη μέρα. Ενώ σε ένα σημείο κατάφερε να κάνει ακόμα και την Τρέμη να γελάσει με την ατάκα “”η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη αποδείχτηκε σύντομο ανέκδοτο”

Δείτε στο πρώτο βίντεο την επίμαχη στιγμή με το μανιφέστο “αυτός είναι ο καπιταλισμός” -καθώς και όλη την εκπομπή.

Και στο δεύτερο βίντεο ένα απόσπασμα από όσα είπε ο Καραθανασόπουλος -ή έστω όσα άφησε η Τρέμη να πει.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: