«Μα ούτ’ ο θάνατος ο ίδιος να σε σβήσει δε μπορεί…» – Τρία χρόνια χωρίς τον Φιντέλ στο STUDIO (ΦΩΤΟ)

Η Κατιούσα βρίσκεται στο STUDIO, στην εκδήλωση μνήμης και τιμής με αφορμή την επέτειο των τριών χρόνων από τη μέρα που έφυγε από τη ζωή ο Φιντέλ Κάστρο και σας μεταφέρει τις πρώτες εικόνες.

Τρία χρόνια συμπληρώνονται από τη μέρα (25 Νοέμβρη 2016) που έφυγε από τη ζωή ο Φιντέλ Κάστρο, ηγέτης της Κουβανικής Επανάστασης, Πρόεδρος της Κούβας, επικεφαλής του Κομμουνιστικού Κόμματος και καθοδηγητής της πάλης του κουβανικού λαού για την οικοδόμηση του σοσιαλισμού.

Με αφορμή την επέτειο πραγματοποιείται απόψε στον ιστορικό κινηματογράφο τέχνης STUDIO new star art cinema εκδήλωση μνήμης και τιμής που διοργανώνει η New Star, με ομιλητές την Πρέσβειρα της Δημοκρατίας της Κούβας Ζέλμις Μαρία Ντομίνγκες Κορτίνα, τον Γιώργο Μαργαρίτη, Καθηγητή Σύγχρονης Ιστορίας – Τμήμα Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ, ενώ προβάλλεται η ταινία «Η τέχνη του να επιβιώνεις» (El merito es estar vivo) των Ότο Μιγκέλ, Γκουσμάν Γκερέρο.

Η Κατιούσα βρίσκεται στο STUDIO και σας μεταφέρει τις πρώτες εικόνες από την εκδήλωση. Περισσότερα προσεχώς, μείνετε συντονισμένοι…

Ο Γιώργος Μαργαρίτης, Καθηγητής Σύγχρονης Ιστορίας – Τμήμα Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ

Δηλώσεις της Πρέσβειρας της Δημοκρατίας της Κούβας Ζέλμις Μαρία Ντομίνγκες Κορτίνα σε ΜΜΕ

Η Πρέσβειρα της Δημοκρατίας της Κούβας Ζέλμις Μαρία Ντομίνγκες Κορτίνα στο βήμα. Στην πρώτη σειρά ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και ο Γιώργος Μαρίνος μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: