Λιάνα Κανέλλη: Ανάσες για το λαό και τη νεολαία στο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ο κόσμος θα βγει στους δρόμους, στις 9 Νοέμβρη έχει απεργία»

Ανάσες μπορεί να πάρει ο λαός και η νεολαία στο 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» σημείωσε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στο κανάλι «kontra». Τόνισε ότι είναι θηριώδεις οι ανάγκες και μεγάλοι οι κίνδυνοι που περιβάλουν το λαό, όπως και τους άλλους λαούς της περιοχής.

Αναφερόμενη στην κατάσταση που βιώνει ο λαός σημείωσε ότι «ο κόσμος θα βγει στους δρόμους, στις 9 Νοέμβρη έχει απεργία».

Για την εμπλοκή στον πόλεμο στην Ουκρανία σημείωσε ότι η χώρα στέλνει όπλα και επεκτείνει τις βάσεις κάνοντας αυτό που τις λένε αυτοί που θέλανε να βάλουν την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ.

Για τις υποκλοπές-παρακολουθήσεις τόνισε ότι το θέμα αυτό είναι ανοιχτό για το ΚΚΕ από το 2016 και πρόσθεσε ότι ούτε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ούτε η κυβέρνηση της ΝΔ δεν έδωσαν απαντήσεις, τόνισε ότι ήταν υπό παρακολούθηση ένα κόμμα αλλά δεν ίδρωσε το αυτί κανενός διότι ήταν το ΚΚΕ.

Χαρακτήρισε μαύρη προπαγάνδα τα όσα είπε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν για το προσφυγικό και επεσήμανε τις ευθύνες που υπάρχουν στην ΕΕ για τις συμφωνίες Σέγκεν και Δουβλίνο και τη συμφωνία με την Τουρκία.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: