Κατίνα Μανιτάρα: Έκανα το καθήκον μου. Όσο αντέχουν τα πόδια μου θα είμαι στους δρόμους (ΒΙΝΤΕΟ)

Έδωσε πληρωμένη απάντηση σε ερώτηση για τους φοιτητές που «έσπασαν» στην πράξη την αυθαίρετη απόφαση να μπει λουκέτο στην ΑΣΟΕΕ και μπήκαν στο κατειλημμένο από τις δυνάμεις καταστολής ίδρυμα, αλλά και στον εξυπνακισμό δημοσιογράφου αν… «ταιριάζει το Πολυτεχνείο με μολότοφ και επεισόδια».

Η αγωνίστρια της Αντίστασης, μαχήτρια του ΔΣΕ Κατίνα Μανιτάρα, παρά την προχωρημένη ηλικία της δίνει το «παρών» σε κάθε αγωνιστική εκδήλωση του λαού και της νεολαίας. Χτες βρέθηκε στο Πολυτεχνείο, για να τιμήσει με υψωμένη τη γροθιά «τα παιδιά που αγωνίστηκαν για να δει ο λαός μας άσπρες μέρες», συγκινώντας και εμπνέοντας με τη στάση της.

«Το Πολυτεχνείο είναι τόπος ηρωικός, θυσίας, ιστορικός. Τα παιδιά που αγωνίστηκαν εκεί αγωνίστηκαν για να δει ο λαός μας άσπρες μέρες, ήταν παιδιά της εργατικής λαϊκής τάξης», είπε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή όπου ήταν καλεσμένη.

Η παλαίμαχη αντάρτισσα είπε επίσης ότι «αυτά τα παιδιά έδωσαν τη ζωή τους για τα ίδια ιδανικά που παλεύει το ΚΚΕ πάνω από 101 χρόνια, το οποίο είναι πάντα δίπλα στο λαό», ότι η ίδια θεωρεί ότι έκανε το καθήκον της «και δεν το βρίσκω σπουδαίο που πήγα και κατέθεσα ένα γαρυφαλλάκι», ενώ έδωσε πληρωμένη απάντηση σε ερώτηση για τους φοιτητές που «έσπασαν» στην πράξη την αυθαίρετη απόφαση να μπει λουκέτο στην ΑΣΟΕΕ και μπήκαν στο κατειλημμένο από τις δυνάμεις καταστολής ίδρυμα, αλλά και στον εξυπνακισμό δημοσιογράφου αν… «ταιριάζει το Πολυτεχνείο με μολότοφ και επεισόδια».

Η αγωνίστρια της Αντίστασης και του ΔΣΕ κάλεσε τη νεολαία να συνεχίσει να παλεύει για να ζήσει καλύτερες μέρες, λέγοντας ότι η ίδια θα βρίσκεται στους δρόμους του αγώνα όσο την κρατάνε τα πόδια της.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: