ΕΑΜ – ΔΣΕ – Πολυτεχνείο: Η Κατίνα Μανιτάρα τιμά την επέτειο της εξέγερσης

Πιστή στο αγωνιστικό ραντεβού της, η παλιά μαχήτρια του ΔΣΕ ανέδειξε με την παρουσία της την ιστορική συνέχεια των αγωνιστικών παραδόσεων στον 20ό αιώνα.

Η Κατίνα Μανιτάρα, η παλαίμαχη αντάρτισσα του ΔΣΕ, έχει αποδείξει πολλές φορές ότι η νιότη δεν είναι θέμα ηλικίας, πέρα από το ότι ο κομμουνισμός είναι η νιότη του κόσμου. Από συγκεντρώσεις του ΚΚΕ, μέχρι το αντιϊμπεριαλιστικό διήμερο στο Καρπενήσι και την απεργία του ΠΑΜΕ τον περασμένο Οκτώβρη, η αγωνίστρια μπορεί να βαδίζει στα 90 της χρόνια, αλλά δεν παραλείπει ποτέ να δώσει το παρών είτε σε κινητοποιήσεις, είτε σε τελετές τιμής και μνήμης στους αγώνες του λαού μας, που εν πολλοίς είναι και δικοί της αγώνες. Έτσι, για μία ακόμα φορά, η Κατίνα Μανιτάρα βρέθηκε στον προαύλιο χώρο του Πολυτεχνείου, αποτίοντας το δικό της φόρο τιμής με υψωμένη γροθιά, σε ένα από τα χαρακτηριστικά και ιδιαίτερα στιγμιότυπα των ημερών:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: