Καταγγελία ΔΑΣ: ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ διέλυσαν το συνέδριο της ΑΔΕΔΥ πριν τη διαδικασία της λήψης αποφάσεων

Αυτοί που υπερασπίζονταν τη συνδικαλιστική μαφία και κλαίγονταν για την ακύρωση του Συνεδρίου της ΓΣΕΕ είναι αυτοί που τώρα διαλύουν το Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ! Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές!

Άθλιες μεθοδεύσεις ΔΑΚΕ και ΔΗΣΥΠ/ΠΑΣΚ στο 37ο Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ

Διέλυσαν το συνέδριο πριν την διαδικασία λήψης αποφάσεων!!

Ενημερώνουμε τους εργαζόμενους για τις άθλιες μεθοδεύσεις ΔΑΚΕ και ΔΗΣΥΠ/ΠΑΣΚ στο 37ο Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ.

Το βράδυ της δεύτερης μέρας των εργασιών του συνεδρίου οι παρατάξεις ΔΑΚΕ και ΔΗΣΥΠ, αμέσως μετά την παραληρηματική τοποθέτηση του απερχόμενου προέδρου του Γ.Σ., αποχώρησαν από την αίθουσα χωρίς να ψηφιστεί καν ο διοικητικός απολογισμός του απερχόμενου Γ.Σ., χωρίς να συζητηθεί και να μπει σε ψηφοφορία το πρόγραμμα δράσης που είχε κατατεθεί κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου.

Οι συγκεκριμένες δυνάμεις, μετά από δυο μέρες Συνεδρίου, ακύρωσαν κάθε δυνατότητα των 708 συνέδρων να αποφασίσουν για οποιαδήποτε ζήτημα. Διέλυσαν τις διαδικασίες του Συνεδρίου στην πιο κρίσιμη στιγμή. Έφτασαν στο σημείο να πάρουν τα πρακτικά του Συνεδρίου και να εξαφανιστούν άρον – άρον. Μιλάμε για προμελετημένο σχέδιο!

Για μια ακόμη φορά οι δυνάμεις του εργοδοτικού – κυβερνητικού συνδικαλισμού επιβεβαίωσαν το διαλυτικό ρόλο που παίζουν στο συνδικαλιστικό κίνημα, το γεγονός ότι έχουν αναλάβει εργολαβία την στήριξη της αντιλαϊκής πολιτικής.

Αυτοί που υπερασπίζονταν τη συνδικαλιστική μαφία και κλαίγονταν για την ακύρωση του Συνεδρίου της ΓΣΕΕ είναι αυτοί που τώρα διαλύουν το Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ!!

Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές!

Χρειάζεται άμεσα οι εργαζόμενοι να ξεμπερδεύουμε με αυτές τις συνδικαλιστικές ηγεσίες, αποτελούν βαρίδια!

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: