“Μίνι-τσουνάμι” στα τουρκικά παράλια – Δραματικές στιγμές και κατάρρευση πολλών κτιρίων στη Σμύρνη! (VID)

Ο φακός αποτυπώνει δραματικές, συγκλονιστικές στιγμές, με κτίρια να καταρρέουν μπροστά στην κάμερα και το νερό να παρασέρνει στο διάβα του διάφορα αντικείμενα, μετά το μίνι τσουνάμι που έπληξε τα τουρκικά παράλια.

Εικόνες καταστροφής, αποκάλυψης… Τα γνωστά κλισέ μοιάζουν πολύ λίγα για να περιγράψουν τις στιγμές που ζούνε οι γείτονές μας οι Τούρκοι στην πόλη της Σμύρνης και την ευρύτερη περιοχή.

Παλιές πολυκατοικίες και κτίρια κατέρρευσαν σαν χάρτινοι πύργοι, ενώ ένα “μικρής έντασης” τσουνάμι έπληξε τα Τουρκικά παράλια του Αιγαίου, με το νερό να παρασέρνει τα πάντα στο διάβα του.

Οι εικόνες που έρχονται από την Τουρκία είναι συγκλονιστικές. Και η ελπίδα όλων είναι να μη θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές -αν και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πώς θα γίνει αυτό, με δεκάδες κτίρια να έχουν καταρρεύσει, καταπλακώνοντας πιθανότατα κάποιους ενοίκους.

Ακολουθούν μερικά βίντεο για να αποτυπώσουν ένα κομμάτι του δράματος.

Αρχικά βλέπετε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από το Σεφεριχισάρ, νοτιοδυτικά της Σμύρνης, με τα ορμητικά νερά να παρασέρνουν τα πάντα στο διάβα τους.

https://twitter.com/disclosetv/status/1322155850434252800

Μια άλλη εικόνα από το λιμάνι της ίδιας πόλης.

Παρόμοιες εικόνες και στο λιμάνι της Σμύρνης, με τα καράβια να “ταξιδεύουν” ακυβέρνητα.

https://twitter.com/disclosetv/status/1322158086363242496

Κάποια μέσα μεταδίδουν πληροφορίες του Υπουργείου Εσωτερικών της Τουρκίας για 20 κτίρια που κατέρρευσαν στη Σμύρνη.

https://twitter.com/disclosetv/status/1322158575729414146

Σε αυτό το συγκλονιστικό βίντεο μάλιστα φαίνεται ζωντανά η κατάρρευση ενός κτιρίου, που πέφτει σαν πύργος από τραπουλόχαρτα

Ένα παρεμφερές στιγμιότυπο μπορείτε να δείτε και εδώ.

https://twitter.com/disclosetv/status/1322152947044831236

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: