Καταραμένοι δολοφόνοι! – Δε χρειάζεται να ξέρεις ισπανικά για να σε σοκάρει η φασιστική βία στη Χιλή (VIDEO)

Ο στρατός είναι στους δρόμους, δολοφονεί εν ψυχρώ, χτυπάει μικρά παιδιά, πυροβολεί στο ψαχνό, απάγει πολίτες από τα σπίτια τους, πετάει βασανισμένους μέσα από κλούβες στους δρόμους. Και τα κανάλια σιωπούν και τα ΜΚΔ λογοκρίνουν τα βίντεο* που δείχνουν την αλήθεια.

Σα να μην πέρασε μια μέρα από τη χούντα του Πινοτσέτ. Ο στρατός είναι στους δρόμους, δολοφονεί εν ψυχρώ, χτυπάει μικρά παιδιά, πυροβολεί στο ψαχνό, απάγει πολίτες από τα σπίτια τους, πετάει βασανισμένους μέσα από κλούβες στους δρόμους. Και τα κανάλια σιωπούν και τα ΜΚΔ λογοκρίνουν τα βίντεο* που δείχνουν την αλήθεια.

Μια αλήθεια που ένα μικρό δείγμα της μπορείτε να το δείτε στο βίντεο παρακάτω*. Και δε χρειάζεται να ξέρει κανείς ισπανικά, για να το καταλάβει και να σοκαριστεί με την ωμή καταστολή και τον ακόμα πιο ωμό φασισμό. Άλλωστε σε όλο τον κόσμο, τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη, παρόμοιες στολές, κοινό κώδικα “αξιών”.

*To Facebook πχ έχει επισημάνει το συγκεκριμένο βίντεο στην πλατφόρμα του ως βίαιο-αποτρόπαιο και δεν επιτρέπει την ενσωμάτωση-αναπαραγωγή του σε άλλες σελίδες από τη δική του πλατφόρμα.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: