Γρονθοκόπησε δημοσιογράφο ο ατιμώρητος μεσίτης που συμμετείχε στο φονικό ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου

Στη συνέχεια συκοφάντησε το θύμα του μέσω ΜΚΔ, όπου εδώ και μήνες ανενόχλητος χύνει το ακροδεξιό του δηλητήριο και ασχημονεί σε βάρος της μνήμης του Ζακ Κωστόπουλου.

15 μήνες μετά τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, ο συγκατηγορούμενος για την επίθεση που οδήγησε στο θάνατό του, Θ.Χ, συνεχίζει να μην έχει λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τις πράξεις του, ενώ ασχημονεί μέσω λογαριασμού που διατηρεί στα ΜΚΔ. Αποθρασυμένος από την ανοχή που υπάρχει στο πρόσωπό του, αποφάσισε για άλλη μια φορά να αποδείξει το ποιόν του, αυτή τη φορά σε βάρος γυναίκας. Πρόκειται για τη δημοσιογράφο της “Εργατικής Αλληλεγγύης” Αφροδίτη Φράγκου, η οποία περνώντας από το κοσμηματοπωλείο όπου έγινε η δολοφονία, διαπίστωσε πως στα ρολά του καταστήματος όπου λίγες μέρες πριν ακτιβιστές είχαν ζωγραφίσει το πρόσωπο του Ζακ, είχαν αναρτηθεί αυτοκόλλητα με τη φράση “δικαιοσύνη για όλους”.

Η γυναίκα άρχισε να αφαιρεί τα αυτοκόλλητα, όταν εμφανίστηκε ο Θ.Χ, που διατηρεί μεσιτικό γραφείο στον ίδιο δρόμο. Ο άντρας της ζήτησε το λόγο, λέγοντας πως αυτό που κάνει είναι “φασιστικό” κι όταν η δημοσιογράφος αντέδρασε, δέχτηκε γροθιά στο σαγόνι, ενώ όταν του δήλωσε την ιδιότητά της, ο θρασύδειλος μεσίτης έγινε καπνός. Για κακή του τύχη, εκτός από την παρουσία δεκάδων περαστικών στο σημείο, υπάρχει και φωτογραφικό υλικό που ταυτοποιεί το Θ.Χ ως δράστη της νέας επίθεσης. Η Αφροδίτη Φράγκου έχει υποβάλλει μήνυση και η υπόθεση ερευνάται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών. Την ίδια ώρα, ο αμετανόητος Θ.Χ, μέσω του προφίλ του, όπου επί μήνες συκοφαντεί το Ζακ Κωστόπουλο, επιτέθηκε και εναντίον του νέου θύματός του, χαρακτηρίζοντας την “αναρχομπουμπουλίνα” και “φασιστάκι”, ενώ σε άλλη του ανάρτηση τη μέρα του περιστατικού ανήρτησε εικόνα, που προφανώς παραπέμπει στα αυτοκόλλητα που επιχείρησε να αφαιρέσει η δημοσιογράφος, με τη φράση “Δικαιοσύνη για όλους” πάνω σε ένα λογότυπο χουντικής αισθητικής.

Είναι σαφές ότι όσο εξακολουθεί να παραμένει ατιμώρητος ο εν λόγω μεσίτης, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να τελέσει ακόμα περισσότερα εγκλήματα.

Με πληροφορίες από news247.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: