Μέρα πανελλαδικής δράσης για την υγεία: Κινητοποίηση στην πύλη του νοσοκομείου «Αττικόν» (VIDEO)

Την κινητοποίηση στήριξαν σωματεία και μαζικοί φορείς της Δυτικής Αθήνας, ενώ παραβρέθηκαν ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής του ΚΚΕ, οι οποίοι σε σύντομους χαιρετισμούς τους εξέφρασαν την συμπαράσταση του Κόμματος στα δίκαια αιτήματα των υγειονομικών.

 Κινητοποίηση στην πύλη του νοσοκομείου «Αττικόν» το πρωί, στο πλαίσιο της σημερινής πανελλαδικής μέρας δράσης για την υγεία, μετά το κάλεσμα της ΟΕΝΓΕ.

Την κινητοποίηση στήριξαν σωματεία και μαζικοί φορείς της Δυτικής Αθήνας, ενώ παραβρέθηκαν ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής του ΚΚΕ, οι οποίοι σε σύντομους χαιρετισμούς τους εξέφρασαν την συμπαράσταση του Κόμματος στα δίκαια αιτήματα των υγειονομικών. Εξάλλου, σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν εκπρόσωποι των υγειονομικών, των σωματείων και των φορέων.

«Και τα καλυμμένα στόματα έχουν φωνή», ανάγραφε το πανό των σωματείων και των φορέων, διεκδικώντας: «Μαζικές προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού. Επίταξη του ιδιωτικού τομέα της υγείας. Μέτρα ατομικής προστασίας για όλους».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: