Προσοχή στην πίσω πόρτα κορίτσια – Συμβουλές για στρέιτ τέκνα παραδίδει ο μητροπολίτης Μόρφου

Στην κόλαση θα καούν ως αμαρτωλοί κίναιδοι τα παιδιά των μονάδων που απολαμβάνουν την πρωκτική επαφή, μας πληροφορεί ο μητροπολίτης, δημιουργώντας νέα κρίσιμα ερωτήματα σε επιστήμονες και χριστεπώνυμο πλήθος.

Ότι η Εκκλησία της Κύπρου έχει αρκετά σκληροπυρηνικές θέσεις – γι’ αυτό εξάλλου η ελλαδική εκκλησία αποφάσισε να μη μείνει πίσω στο συναγωνισμό, θεσπίζοντας “Ημέρα Αγέννητου παιδιού”, δεν είναι ακριβώς νέο. Εκείνο που δε γνωρίζαμε, είναι πόσο έχει προχωρήσει η έρευνα από τους εκπροσώπους της στον τομέα της ομοφυλοφιλίας. Μπορεί επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων να διαφωνούν ακόμα για τα αίτια της ομοερωτικής συμπεριφοράς, η οποία εξάλλου από κάθε διεθνή επιστημονικό φορέα θεωρείται απολύτως φυσιολογική, υπάρχουν όμως εκκλησιαστικοί ταγοί στη Μεγαλόνησο που έχουν προχωρήσει έτη φωτός στη βιολογία και συγκεκριμένα τη μελέτη της κληρονομικότητας. Εν προκειμένω στόχος τους είναι βέβαια η πρόληψη του μιαρού αμαρτήματος από την πρώτη στιγμή της σύλληψης.

Ο λόγος εν προκειμένω για το μητροπολίτη Μόρφου, που άνοιξε τα μάτια σε άθεους ερευνητές, αποκαλύπτοντας την πηγή του κακού. Ή μάλλον, όπως υποστήριξε με χριστιανική σεμνότητα ο ίδιος, απλά μετέφερε τις απόψεις του Αγίου Πορφυρίου. Καιρός ήταν επιτέλους κάποιος να αναδείξει τον αφανή αυτό γνωστικό μύστη της ανθρώπινης σεξουαλικότητας.

Ο Πορφύριος λοιπόν, είχε βρει ότι η ομοφυλοφιλία «σχετίζεται με την σεξουαλική συμπεριφορά των γονέων και ιδιαιτέρως με τις προτιμήσεις της μητέρας». Ο μητροπολίτης Μόρφου ανέλαβε να κάνει ταληράκια τη σιβυλλική αυτή δήλωση, εξηγώντας μας πως αιτία του κακού είναι οι συγκινήσεις που τυχόν αισθάνεται η γυναίκα στην εναλλακτική δίοδο κατά την επαφή:

«Αυτό συμβαίνει κατά την ερωτική πράξη ή κατά την διάρκεια της κυοφορίας όταν γίνεται ερωτική πράξη των γονέων, όχι φυσιολογική αλλά πρωκτική –να το πω έτσι ξεκάθαρα-. Αυτό –λέει- όταν στην γυναίκα αρέσει, δημιουργείται επιθυμία. Κι η επιθυμία μεταδίδεται στο κυοφορούμενο βρέφος».

Μπορεί πολλά να φωτίστηκαν, υπάρχουν όμως ακόμα απορίες, τις οποίες μόνο σεβασμιώτατος μπορεί να λύσει. Τι συμβαίνει αν στην αμαρτωλή μάνα δεν άρεσε η πίσω πόρτα; Τη γλιτώνει το σπλάχνο; Τι συμβαίνει αν είναι κορίτσι; Τι γίνεται αν έχει πειραματιστεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο με το σπορ ο πατέρας; Απορίες που καίνε κάθε ευσεβή ψυχή και που καθιστούν επιτακτική τη συγγραφή ενός χριστιανικού Κάμα Σούτρα. Είναι να παίζει μ’ αυτά;

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

2 Trackbacks

Κάντε ένα σχόλιο: