Όταν είσαι “έξυπνη πόλη”, φεύγουν οι καρότσες στον δρόμο από τη χαρά τους που χρησιμοποιούν 5G

Η βουλευτής της ΝΔ στην Πάτρα έλεγε πως η πόλη της έχει μείνει πίσω γιατί δεν έχει σκουπιδιάρες με 5G. Δείτε τι γίνεται, όμως, όταν το αφήγημά της συναντά τα πραγματικά γεγονότα.

Βλέποντας σήμερα αυτή την εικόνα (απορριμματοφόρο του Δήμου Τρικκαίων διαλύθηκε στο δρόμο!) θυμήθηκα τη βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ, Χριστίνα Αλεξοπούλου, η οποία – μετά την αγιογραφία που έφτιαξαν στη Βουλή του δημάρχου Τρικκαίων για να τον κάνουν πρόεδρο της ΚΕΔΕ – βγήκε να επιτεθεί στον Πελετίδη γιατί, όπως είπε, εντυπωσιάστηκε με όσα άκουσε να γίνονται στα Τρίκαλα, τα οποία αξιοποιούν το 5G και κάνουν θαύματα!

Μάλιστα η ίδια σχολίασε: “δυστυχώς, η πόλη μου, η Πάτρα έχει μείνει πολύ πίσω. Κρίμα κύριε Πελετίδη!”.
Για να ακριβολογούμε, η βουλευτής μάς είπε ότι περισσότερο εντυπωσιάστηκε από τον “έξυπνο” τρόπο αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων χάρη στην εφαρμογή του 5G.

Και ιδού ο “έξυπνος” τρόπος. Η καρότσα του απορριμματοφόρου ξεκόλλησε κι έπεσε στο δρόμο, ευτυχώς δίχως τραυματισμό ανθρώπου.
Με αφορμή αυτό το περιστατικό, διαβάζω σε site των Τρικάλων ότι ο στόλος του δήμου είναι παμπάλαιος και πως τέτοια φαινόμενα είναι συχνά! Το πιο καινούργιο απορριμματοφόρο που έχουν είναι 15ετίας.
Το δε μηχανοστάσιο που έχουν θυμίζει… χοιροστάσιο, ενώ το πλύσιμο των οχημάτων γίνεται σ΄ένα ποτάμι!
Αυτά στην “έξυπνη πόλη”.

Εμείς θα σας πάμε τώρα σε μια άλλη πόλη, που δεν είναι έξυπνη και δεν έτρεξε να εφαρμόσει το 5G. Σε αυτή που η βουλευτής έκρινε πως είναι “πολύ πίσω” (για να μην την αδικούμε, δεν είναι η μόνη, υπάρχουν και πολλοί άλλοι εδώ, στην Πάτρα, με τις ίδιες απόψεις). Δείτε το στόλο του Δήμου Πατρέων και κάνετε τη σύγκριση.

Τριάντα πέντε (35) ολοκαίνουργια οχήματα αγοράστηκαν μόνο το 2018 και το 2019 ενώ, οσονούπω, ο δήμος θα παραλάβει και άλλα (αγορές έγιναν τόσο το 2016 όσο και το 2017). Σημειωτέον ότι όλες οι αγορές που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται, είναι χωρίς δάνεια και όχι όπως έκαναν προηγούμενες δημοτικές αρχές, που αγόραζαν με δάνεια και τα οποία αποπληρώνονται τώρα.

Συνεπώς, τα παραμύθια σας αλλού…

Από τον τοίχο του Στάθη Κεραμιδά

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: