Ξέρετε άλλο δήμαρχο που να διαδηλώνει μαζί με απεργούς; – Παρών στην πανελλαδική κινητοποίηση των εργαζόμενων ΟΤΑ ο Κ. Πελετίδης

Ο δήμαρχος της Πάτρας έδωσε το “παρών” στη σημερινή απεργία των εργαζόμενων ΟΤΑ. Και δεν πήγε για την “πόζα” και τις φωτογραφίες, αλλά πορεύτηκε μαζί τους προς τη Βουλή.

Ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης συμμετείχε σήμερα στην πανελλαδική κινητοποίηση των εργαζομένων στους ΟΤΑ, στην Αθήνα. Και δεν έμεινε στην πόζα και τις φωτογραφίες, αλλά πορεύτηκε μαζί τους προς το Σύνταγμα, στηρίζοντάς τους στην πράξη.

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν:

-Άμεση απόσυρση του «Αναπτυξιακού Νομοσχεδίου» και ιδιαίτερα του άρθρου 179 που ξεπουλά τα πάντα στους ιδιώτες.

-Απόσυρση των άρθρων που στραγγαλίζουν και θέτουν κηδεμόνες στην συνδικαλιστική έκφραση Συλλόγων και Συνδικάτων προκειμένου να πειθαρχήσουν και να συμμορφωθούν στις κυβερνητικές πολιτικές.

-Άμεσες προσλήψεις προσωπικού προκειμένου να καλυφθούν τα κενά σε προσωπικό και ιδιαίτερα στις ανταποδοτικές και κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου μας. Μονιμοποίηση εργαζομένων που εργάζονται πολλά χρόνια με ελαστικές σχέσεις εργασίας. Προστασία της Υγείας και Ασφάλειας των εργαζομένων.

-Διασφάλιση της καταβολής του Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας αφού από την 1η Νοέμβρη κόβεται σύμφωνα με όσα ισχύουν μέχρι σήμερα.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: