Τα πάρτι Κορονοϊού τέλος για την Βαυαρία!

Κάποιοι δεν βάζουν μυαλό ή δεν έχουν καθόλου; Νέοι στην Βαυαρία οργάνωναν ”Πάρτι κορονοϊού ” σε πλατείες και υπαίθριους χώρους.

Φαίνεται πως μια μερίδα κόσμου δεν έχει πάρει ακόμα στα σοβαρά την πανδημία. Στο κρατίδιο της Βαυαρίας, νέοι οργάνωναν σε πλατείες και δημόσιους χώρους ”Πάρτι κορονοϊού” παρά τις απαγορεύσεις των αρχών της χώρας.

Έντονη ήταν η αντίδραση του πρωθυπουργού της Βαυαρίας Μάρκους Ζέντερ, ο οποίος δήλωσε πως αυτό δεν μπορεί να είναι ανεκτό από κανέναν και προειδοποίησε πως  η αστυνομία από εδώ και πέρα θα επεμβαίνει, διαλύοντας τις συγκεντρώσεις και κάνοντας συλλήψεις των διοργανωτών.

Αυτά πάρτι πραγματοποιήθηκαν σε πλατείες και δημόσιους χώρους, τόσο στην πόλη Νυρεμβέργη όσο και στην πόλη Σβαμπαχ με νεαρά κυρίως άτομα να συγκεντρώνονται κατά δεκάδες και να διασκεδάζουν με ποτό και μουσική, κουβαλώντας ολόκληρα ηχοσυστήματα και παραβιάζοντας τις απαγορεύσεις για συγκεντρώσεις και δημόσιες εκδηλώσεις.

Το κρατίδιο της Βαυαρίας ψήφισε πως μέχρι της 15 Απριλίου δεν θα ανεχτεί καμία παραβίαση των κανόνων που έχει θέσει με σκοπό την αποτροπή εξάπλωση του κορονοϊού στην περιοχή και κάλεσε τους νέους να συμμορφωθούν ώστε να μην επιβληθούν περαιτέρω μέτρα και κυρώσεις.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: