Θάνος Μικρούτσικος: «Είμαι σίγουρος ότι θα σας συναντήσω σύντομα»

Από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου βρίσκεται το τελευταίο διάστημα, ο Θάνος Μικρούτσικος στέλνει αισιόδοξο μήνυμα, ότι σύντομα θα επιστρέψει κοντά μας πιο δυνατός.

Από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου βρίσκεται το τελευταίο διάστημα, ο Θάνος Μικρούτσικος στέλνει αισιόδοξο μήνυμα, ότι σύντομα θα επιστρέψει κοντά μας πιο δυνατός. Ο αγαπημένος συνθέτης που μας γεμίζει δύναμη με τα τραγούδια του, με στίχους του Ναζίμ Χικμέτ εκδηλώνει την αποφασιστικότητά του να συνεχίσει τον αγώνα μέχρι τη νίκη.

Η αγάπη και οι ευχές όλων μας είναι μαζί του.

«Ποτέ δεν κρύφτηκα. Μηνύματα έρχονται από πολλούς φίλους που ρωτάνε για την κατάσταση της υγείας μου. Ενάμιση μήνα τώρα βρίσκομαι σ΄ ένα δωμάτιο του νοσοκομείου παλεύοντας μ΄ ένα ανόητο πυρετό που επιμένει. Σας γράφω σήμερα γιατί αισθάνομαι πιο δυνατός κι είμαι σίγουρος ότι θα σας συναντήσω σύντομα. “Το ζήτημα δεν είναι να είσαι αιχμάλωτος. Το να μην παραδίνεσαι αυτό είναι” που λέει και ο αγαπημένος μου Χικμέτ»

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: