Στη φυλακή ο Μιχαλολιάκος και η ηγεσία της Χρυσής Αυγής! – Αναστολή μόνο σε 12 καταδικασθέντες και 5 πρώην βουλευτές

Το δικαστήριο έδωσε αναστολή σε 12 άτομα, μεταξύ των οποίων σε 5 πρώην βουλευτές: Μπούκουρα, Κουκούτση, Ζαρούλια, Αλεξόπουλο και Αρβανίτη. Οι υπόλοιποι 38 καταδικασθέντες οδηγούνται άμεσα στη φυλακή!

Πριν από λίγη ώρα η κ. Λεπενιώτη ανακοίνωσε την απόφαση του δικαστηρίου για τους καταδικασθέντες χρυσαυγίτες σχετικά με την αναστολή που είχαν αιτηθεί.

Το δικαστήριο απέρριψε τα αιτήματα της ομάδας που διεύθυναν τη συμμορία των νεοναζί και έτσι οδηγούνται άμεσα στη φυλακή ο Νίκος Μιχαλολιάκος και τα υπόλοιπα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής: Λαγός, Κασιδιάρης, Γερμενής, Παππάς και Ματθαιόπουλος.

Στη φυλακή οδηγείται όλη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής που είχε εκλεγεί το 2012, με εξαίρεση πέντε βουλευτές που πήραν αναστολή. Πρόκειται για τους Ελένη Ζαρούλια, ΣτάθηςΜπούκουρα, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, Δημήτρη Κουκούτση και Μιχαήλ Αρβανίτη στους οποίους επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εγγύηση 20.000 ευρώ.

Αναστολή δόθηκε επίσης στους Σκάλκο και Δήμου (καταδικασμένοι για συνέργεια στη δολοφονία Φύσσα και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, που τους έχει δοθεί ελαφρυντικό) και στους Θ. Μαρία (καταδικασμένος με ελαφρυντικό για την απόπειρα ανθρωποκτονίας των Αιγύπτιων ψαράδων), Αντωνακόπουλο, Παπαδόπουλο, Δασκαλάκη, Καστρινό.

Για τους καταδικασθέντες που δεν πήραν αναστολή, εκδίδονται άμεσα εντάλματα σύλληψης και όσοι βρέθηκαν στο δικαστήριο, κρατούνται επί τόπου. Οι περισσότεροι χρυσαυγίτες πάντως επέλεξαν να μη βρίσκονται στην αίθουσα του δικαστηρίου, για να αποφύγουν τα πλάνα με τις χειροπέδες…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: