Όργιο βίας με άρωμα χούντας! – Χημικά, επίθεση σε βουλευτές και συλλήψεις τύπου Φλόιντ από την ΕΛ.ΑΣ. (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Έριξαν χημικά στην πορεία για να τη διαλύσουν, απώθησαν βίαια τον Κουτσούμπα, έσκισαν το πουκάμισο του Παφίλη, έριξαν διαδηλωτές στο έδαφος, γράπωσαν άλλους από τον λαιμό, κουβαλούσαν χειροπόδαρα τους συλληφθέντες. “Νόμος και Τάξη” εν είδει Αναπαράστασης, λόγω της ημέρας.

Η χούντα μπορεί να τελείωσε το ’74, αλλά το σημερινό όργιο αστυνομικής βίας στο κέντρο της Αθήνας μόνο ως αναπαράσταση εκείνης της εποχής, λόγω της ημέρας, μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Με πρωτοφανή λύσσα και ρεβανσιστική διάθεση, η Ελληνική Αστυνομία άφησε στην άκρη τα προσχήματα και εξαπέλυσε απρόκλητη επίθεση σε μια συμβολική διαδήλωση στην Πανεπιστημίου, όπου οι διαδηλωτές τηρούσαν ευλαβικά τις αποστάσεις και όλα τα μέτρα προστασίας.

Προσπάθησαν να διαλύσουν τη συγκέντρωση με χημικά και κρότου λάμψης.

Έκαναν βίαιες προσαγωγές, κουβάλησαν χειροπόδαρα άοπλους διαδηλωτές που δεν αντιστέκονταν, έριξαν άλλους στο έδαφος παντώντας με το γόνατο στην πλάτη τους, γράπωσαν άλλους από τον λαιμό…

Και δε σταμάτησαν εκεί.

Επιτέθηκαν σε βουλευτές του ΚΚΕ, σκίζοντας ελαφρώς μάλιστα τα ρούχα του Παφίλη.

Απώθησαν με τη βία τον ΓΓ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα, και άλλα πολιτικά πρόσωπα, που διαμαρτύρονταν απαιτώντας την άμεση απελευθέρωση των διαδηλωτών.

Ο φακός των φωτορεπόρτες και των δημοσιογράφων μπορεί να αποτυπώσει μόνο ένα μικρό μέρος της ωμής αστυνομικής βίας.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: